Solig onsdag med härlig träning

Att få vakna och ligga kvar en stund är härligt! Ladda inför en aktiv dag med en god spirulina/vetegräs drink, kaffe och egentillverkad granola och fil. Sen bar det av till 24/7 för träning och efter det var det dags för en coachande powerwalk med en av mina kunder.

Att vara ute i naturen och få träna är det bästa jag vet! Antingen en powerwalk eller en lätt joggingrunda, när jag är ute med kunder blir det oftast pw och gott snack! Känns så härligt att helt otvunget få igång ett samtal om vad som än känns aktuellt just den dagen. Ibland är vi glada och ibland ledsna eller arga och det är bästa sättet att göra sig av med negativa tankar och tanka positiv energi! Det är faktiskt du som bestämmer vad vi skall ta upp OM vi skall prata överhuvudtaget…….detta lärde jag mig under alla mil på caminon, vissa dagar pratade man inte alls utan gick i sin egen bubbla medan andra dagar bubblades det om allt.

Efter 1 mil i solsken med härlig dialog tog vi sammanfattningen av detta pass och vi var överens om att vi båda fått härlig energi och god motion.

Min dag avslutades sen med ett underbart ”nattyoga” pass där jag verkligen fick sträcka ut min kropp och vila min knopp…..fast igår tog det lite tid för mig att komma in i den meditativa delen med alla tankar som for efter dagens alla intryck….men när lugnet infunnit sig somnade jag så gott.

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close