Torsdag och en underbart vacker sommar dag!

Dagen började så fint med en härlig morgon pw med en kund som behöver komma i form igen efter en tuff tid. Detta var första dagen för träning så vi tog det lugnt och hade en fin dialog under tiden. Vi avslutade denna fina morgon med en fika och lite eftersnack samt planering inför nästa träning med tillhörande kostrådgivning. Dessa soliga dagar är verkligen balsam för själen…..jag hade sen en lång härlig lunch med en vän och vi satt i flera timmar och pratade i solen, energigivande möte……yogan på kvällen var en fin avslutning på en aktiv dag.

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close