Det var ett tag sedan……..

Hej!

Detta beror på att jag bytt jobb. Jag är ju även flygvärdinna vilket jag varit sen jag gjorde mig av med mitt hotell den sista mars 2018. Jag blev antagen till SAS vid 53 och hade chansen att börja en ny karriär! Vilken lycka, min man som nu är min ex man tyckte inte det var lika kul tyvärr…….vid denna tidpunkten så hade jag möjlighet att bo i en liten mysig lägenhet i Vasastan i Stockholm under mina arbetspass då jag var stationerad på Arlanda. Efter min skilsmässa så fick jag välja var jag ville bo och då valde jag Helsingborg där jag även bodde tidigare och hade mitt hotell. Detta innebar att det blev mycket långa pendlingar med en massa hotellövernattningar då man inte har långa ”slingor” på SAS om man är timmis…..jag valde ju detta alternativ så att min dåvarande man skulle få ha mig ”ledig” lite mer. Nåväl, detta har varit en underbar erfarenhet och jag har träffat så många fina kollegor och vänner för livet. I april sökte jag mig istället till Kastrup och ett annat bolag som heter Jet Time och blev antagen och startade ny kurs på 4 v den 3 juni i Köpenhamn. Nu är jag klar och har flugit i 1 månad för min nya arbetsgivare och jag älskar det.

Har långa slingor och kom hem i förrgår från en i Holland Eindhoven helt underbara kollegor och roliga stop och slingor. Jag kommer att vara heltidsanställd men jag har långa härliga ledigheter också och kommer fortsätta med min coaching och mitt PT.

Igår var jag ute med en PT kund på en härlig och lång powerwalk med lunch i Pålsjöskog som ett fint avslut på en härlig och svettig PW. Här pratade vi om livet och allt som man går genom i en skilsmässa tex, den ångest man först känner och den desperation efter att få vara två till den känslan som infinner sig sakta men säkert…..jag är ok och kommer att överleva även denna situation……..

Förra veckan gjorde jag något jag inte gjort sen min skilsmässa, spelade golf med goda vänner! Så glad och det gick riktigt bra med tanke på att jag inte hållit i mina golfklubbor på mer än ett år!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close