Vilken härlig dag jag haft, ligger här i sängen och njuter helt slut men lycklig

Vaknade 4,30 och kom på att jag inte visste var mina ”vingar” blivit av….alltså min fina brosch med mina Jet Time vingar som skall sitta på kavajen. Kom hem från slinga i måndags och då det var 41 grader varmt och uniformen kändes väldigt ofräsch så tvättade jag den och då upptäckte jag att mina vingar saknades……letade som en galning i morse överallt men dom finns inte här! Har nu fått mail om att det går att ordna nya så det känns skönt, check på den!

Det var ju omöjligt att somna om och jag kände mig utvilad så jag tog en lång morgon och myste i sängen med kaffe och frukost innan det var dags att bege mig till golfbanan för en härlig runda med goda vänner. Blev en bra runda men det gick sådär, strunt i det, alla rundor har sina ljusa sidor oavsett…..gjorde ett par och hade många fina inspel, dåliga puttar och inga bra drivers idag. Vi avslutade med en fika och bokade ny tid nästa fredag, skam den som ger sig!

Hem och byta om till mina träningskläder och hämta upp min fina väninna på en PT runda. Vi fick en härlig powerwalk på 1,4 mil som avslutades med en god glass och en kopp kaffe på ett av våra favoritfik inne i härliga Pålsjöskog där vi även lärt känna ägaren som frestade min väninna med ett gott glas cava, en ”after training” jag får vänta tills i morgon då jag skulle köra bil…….man lovade regn idag men det blev en solig och fin dag!

God natt alla och sov gott!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close