Fredagen gick åt att göra det sista ”att göra”…..

I morgon bär det av för några dagars jobb igen, längtar! Jag har verkligen haft fyra underbara lediga dagar med bra träning, socialt umgänge, uträttande av ärenden och en massa att göra samt vila och avkoppling……..

I dag var det pyssla om mig själv med manikyr och pedikyr på morgonen, efter det blev det beachen med en väninna och dagen avslutades med god middag på min kvarterskrog Fria Bad och Bar, dom har världens godaste fallafel och det bästa läget. Helt underbart avslut på lediga dagar, vacker solnedgång, god mat, gott att dricka och fina vänner. Livet är allt härligt! God natt därute!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close