Lördag och dags för några dagars arbete

Klockan ringde 07.00 och jag vaknade till en fin solig dag! Kaffe, spirulina/vetegräs och på med träningskläderna……tänkte ringa min väninna för sällskap men beslutade mig för att ta min powerwalk själv…..när jag jobbar och är på slinga så är jag runt människor hela tiden och är social och har väldigt lite egentid så jag tänkte att detta får bli min uppvärmning inför en intensiv period. Helt underbart! Det blev 1,5h och solen gassade från en klarblå himmel och stegen var lätta, ett riktigt bra träningspass med några härliga intervaller i skogen. Väl hemma igen blev det frukost på balkongen innan det var dags att packa, duscha och ge mig iväg. Dagens arbete har varit att åka tåg till Norrköping och lära känna mina kollegor som jag skall jobba med i 3 dagar nu. Väl på plats checkade vi in på hotellet och strök våra uniformskläder, vilade en stund och möttes upp för gemensam middag. Har just kommit tillbaka till hotellet och krupit ner i sängen. Det är uppstigning 04.30 i morgon för att flyga till Mallorca t/r sen blir det övernattning i Örebro. Nattinatt

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close