Godmorgon!

Då har jag hunnit vara iväg på en slinga och även jobbat en tur och retur till Mallorca igår. Det har varit tidiga morgnar och idag har jag bivit lagd på stand by mellan 5-12……det innebär att jag nu ligger när nyduschad och med en lättare frukost och en kopp kaffe ”redo” för när dom ringer. Jag har 90 minuter på mig att ta mig till Kastrup och ansluta till min crew för dagen.

När jag kom hem igår var jag så trött men det var en underbar eftermiddag så jag bestämde mig för en powerwalk. Känslan när man kommer hem från en arbetsdag i luften och får kasta av sig uniformen och byta om till träningskläder eller bara gå rakt in in duschen och på med en morgonrock och ”bara vara” resten av dagen är obeskrivlig! Jag som drivit eget i många år vet hur det är att aldrig känna sig ledig men i detta yrket är jag verkligen LEDIG när jag går av……..härligt!

Gårdagens pw / intervall träning var både lång och krävande vilket kändes så härligt och eftermiddagen / kvällen var så vacker med sol och lite vind. Nöjdheten som infann sig när jag kom hem och fick duscha, äta och lägga mig i min härlig säng och Netflixa lite var fantastisk………så nu ligger jag här och laddar för en nu härlig dag!

Önskar er alla en fin dag och tänk på att gör det som får DIG att må bra och känna dig nöjd!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close