Stand by……..

Klockan ringde 05 idag, stand by mellan 5-12 och då gäller det att vara klar så jag kan komma till loungen inom 90 minuter. Upp, duscha och fixa till mig. En stilla frukost på sängen i morgonrock och lite Netflix. Klockan gick och gick och inget samtal så det blev en ledig dag idag. Det känns ju så lyxigt att få en extra dag ledigt…..det blev en massage och en lång härlig dag med min väninna Y som just gick hem. Vi har varit kollegor och väninnor i ganska många år och vi har gått genom så mycket under dessa år, så underbart att ha en så fin väninna som jag kan dela med mig av allt som tynger och glädjer mig, detsamma gör hon, vi har även träning och vinterbad tillsammans samt att vi hjälper varann genom alla livets prövningar…..sammanfattning av dagen, det blev en fin dag och en väldigt känslosam dag.

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close