Tisdag och just hemkommen från en slinga

Godkväll på er, här ligger jag nyduschad och med nyfärgade bryn och en härlig ansiktsmask blev det också…..typ ett litet hemma spa.

Checkade in kl 05.00 i söndags på min bas Kastrup för att flyga till Tivat Montenegro, första gången jag var där och jag gillade verkligen det jag såg och vilka härliga trevliga människor! Det får bli en resa dit privat inom kort. Vi hämtade passagerare för att flyga dom hem till Stockholm och min gamla bas Arlanda, fick äta gott på mitt favorit ställe i SkyCity. Sen tåg till Norrköping och övernattning där.

Har tränat bra under dessa dagar, både på gym och varit ute på power walk vilket ju är ett superbra sätt att lära känna en ny stad. Norrköping är verkligen en underbart fin stad med mycket fina jogging/pw slingor längst med vattnet och mycket grönområden. Har ätit bra och bara druckit ett glas rosé på en hel vecka……nu är ju sommaren snart ett minne blott och då smakar inte rosé lika gott längre!

Mitt motto är att man skall träna och ta hand om sig men även kunna unna sig ett glas gott vin, en utekväll med goda vänner eller en trevlig date och även en påse godis eller skräpmat om man nu känner för det……balans och välbefinnande.

Igår flög vi till Cypern på kvällen och anlände i morse kl 04 till hotellet i Örebro, där har jag spenderat dagen med att sova ut, äta en lång härlig hotellfrukost och tränat. Blev även en långpromenad med shopping intervaller! Och dagen avslutades med en tågresa hem och nu ligger jag här i min egen säng och skall strax släcka lampan. Jag hoppas på en solig fin dag i morgon så jag kan njuta av en härlig tur i skogen med intervall träning och en lunch på någon av mina smultronställen.

Sov gott alla fina och dröm sött!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close