Måndag och en ny härlig vecka ligger framför oss!

Godmorgon! Jag har inte skrivit på ett tag nu och det beror på att jag haft en liten svacka……vi drabbas alla då och då av detta och då är det viktigt att vi låter oss själv må skit en dag eller fler…..jag hade tur att vara ledig från mitt jobb och kunde bara ligga i sängen en hel dag och tycka synd om MIG, regnet öste ner och jag åt godis och tittade på sorgliga filmer på Netflix, grät så det inte fanns några tårar kvar…….Dagen efter sov jag länge och kände mig ok när jag vaknade till en solig dag! Storstädade både mitt hem och mig (ansiktsmask, färga brynen, inpackning av hår osv) sen på med träningskläder och ut på en lång runda i skogen följt av träning på utegymmet. Både armar och ben var helt slut när jag kom hem igen och då var det dags för en härlig Thaimassage! Det behöver nog inte berättas att jag kände mig så tillfreds efter detta och svackan var inte lika djup när jag med lätta steg gick hem till min väninna på middag och vin den kvällen.

Nu har helgen gått och den har varit härlig! Tränat både själv och med pt-klient och träningen har varit långa härliga rundor i skogen med träning på utegymmet. Det har lite känts som höst med lite regn mellan solglimtarna men härligt! Jag avslutade lördagens pt pass med att bjuda på en lunch hemma hos mig. Så mysigt, tände ljus och gjorde hemmagjord pizza och en härlig räksallad till detta drack vi massor av bubbelvatten och en flaska Vegan Rosé, mums!

Igår tränade jag själv och det behöver jag ibland då jag älskar att bara ge mig ut i skogen utan musik i lurar och ingen att prata med….härlig känsla och ett sätt för mig att koppla av och samtidigt hämta energi. Kvällen blev en bio kväll, Once upon a time in Hollywood, så bra! Jag har hört att den fått blandad kritik och det kan jag förstå……jag är väldigt påläst om dom verkliga händelserna som detta bygger på och det behöver man vara för att förstå och uppskatta denna film. Det blev en fin avslutning på en härlig frihelg.

Måndag och lite kyligare luft men solen skiner, feels like fall……En ny pt-klient hörde av sig och vi bokade nästa söndag för ett personligt möte med planering och upplägg samt övningar för henne att göra hemma mellan våra möten, härligt och jag är så glad att få coacha henne!

På mitt dags schema står det träna, jag börjar med en långrunda i skogen, intervaller och pw sen bär det av till gymmet 24/7 som ligger mitt i city så jag kan uträtta lite ärenden samtidigt……sista lediga dagen för denna perioden och i kväll kommer en väninna på middag, mysigt! Ha en fin dag alla!

Härlig lunch
Älskar frukt och grönt
Hemmagjord granola, mums och så nyttigt!
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close