Vilken feelgood dag jag haft!

Jag fixade lite ”att göra” som hängt över mig en längre tid, så skönt när man är klar med sådant…..En härlig träning och en fin runda i skogen samt ärenden som jag behövde göra. Satt en stund i solen och bättrade på brännan men helt plötsligt så blåste det upp till oväder och denna dramatik jag kan följa över sundet är magisk! Tände lite ljus och började med förberedelserna för min middagsbjudning för en väninna. Det blev en härlig hemmalagad pizza till förrätt och lax i ugnen på en salladsbädd med balsamico och hemmagjord räkröra till huvudrätt och till dessert blev det färsk ananas och vattenmelon. Vi drack en mycket god ekologisk flaska rött till detta och avslutade med en stor kopp nattinatti te. Nu ligger jag och myser med en ny serie på C More och känner mig så nöjd med mina lediga dagar. I morgon börjar min stand-by kl 12 och jag räknar med att hinna med en härlig powerwalk innan dess. Sov gott

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close