Tisdag och Stand By

Sitter här och lyssnar på Sommarpratare i P1, har lyssnat på Bianca Ingrosso, Rennie Mirro, Jack Vrejsvik, Maja Ivarsson och just nu Anja Pärsson. Vilka underbara sommarpratare! Suttit på balkongen och solat mig mellan ovädresattackerna som kommer till och från……..magiskt och skrämmande samtidigt!

Min gårdagskväll med härlig middag med en väninna här hos mig gav mig härlig energi, somnade så gott och vaknade utvilad och fräsch tidigt i morse.

Solen sken och efter frukosten så bar det av på en lång powerwalk, skönt att få gå av mig min träningsvärk från passet igår……Det blev 2h och i strålande solsken, väl hemma igen så tränade jag lite med kettlebells och avslutade med härlig stretch innan duschen. Min stand by började kl 12 och slutar kl 17 så om dom ringer har jag 90 minuter på mig att infinna mig på Kastrup redo för en flight. Så jag gjorde det mesta klart, strök skjortan, fixade håret, smink och på med bikini och ut på balkongen så att jag kunde ge mig av om dom ringde. Under denna eftermiddag har det varit ömsom sol ömsom ösregn, storm och åska……jag bor ju vid Öresund och det är ett ständigt skådespel utanför vilket är så häftigt! Det blev en god lunch bestående av hemmalagad pizza som blev över från igår samt en härlig sallad till. Har även gjort en supergod smoothie på vattenmelon, ananas och banan och nu har jag min goda granola i ugnen på torkning…..den består av: ca 6 dl glutenfria havregryn, ett rött äpple tärnat, 2 dl valnötter som man blandar med olivolja, kanel, cocosolja och flytande honung. Lätt ut på bakplåtspapper sätt plåten i mitten av ugnen och kör ca 10-15 min på värmluft på 175grader sänk sedan till ca 100grader och håll koll på så att det inte bränns vid…..om det behövs mer torktid så sänk till 50grader och håll koll, njut det är så gott!

Hemmagjord pizza på glutenfri deg med topping av tomatpuré, champinjoner, tomater, svarta oliver och massa god ost som får smälta över. Till detta serverar jag en god sallad, mums!
Make your day shine on a rainy day!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close