Härliga sommar!

Så härligt att sommaren kom tillbaka igen! Jag gick av en slinga i fredags och jobbade en kväll/natt på lördagen och hann med en härlig powerwalk med en pt kund och dessutom en timme på stranden innan jobb. Pga en nattflygning innan lediga dagar får man en ledig dag extra alltså söndagen vilket gör att jag har 4 lediga dagar under denna fina sommarperiod…..härligt! Det blir till att träna, träffa vänner, ligga på stranden och bada i härliga Öresund samt en golfrunda.

Under mina layovers så tränar jag bra, ibland är det tidiga morgnar och när man är på hotell så har man mer tid på morgonen då du inte har alla ”måsten” som du skapar hemma……jag har bra rutiner både hemma och på hotell……väckning, upp och fixa min spirulina/vetegräs shake samt en kopp kaffe och minst 2 glas vatten. (hemma dricker jag ett glas färskpressad citron med vatten och en skål med Verum och hemmagjord granola och en banan) sen gör jag 15 st armhävningar mot typ ett skrivbord, 20 st djupa knäböj och 20 st sit-ups. Efter detta sträcker jag ut mig så att kroppen kommer igång. Duschar och gör mig arbetsredo!

Enkelt och smidigt att bara känna att man gör någon slags träning och uppvakning både hemma och på hotell innan tidiga morgnarsjobb. När jag kommer åter från en arbetsdag så brukar jag bara byta om till träningskläder och gå en powerwalk och om det finns möjlighet till gym så tränar jag ca 30 minuter också innan det är dags att duscha och byta om till middagen.

Idag skall jag på ansiktsbehandling hos min fina väninna som driver en spa anläggning sen blir det väninne poolhäng med tillhörande lunch och bubbel hos min fd svägerska. Men innan detta upp och ut på en powerwalk i det härliga vädret!

Njut av dagen alla fina!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close