Då känns det som hösten är på ingång……

September är här och plötsligt känns det lite friskare och kallare i luften. Det är med blandade känslor jag drar på mig långa träningsbyxor istället för shorts och en varmare tröja istället för linne på mina powerwalks…….men visst är väl hösten ändå mysig! Det är krispigt i luften och alla härliga färger som naturen bjuder. Jag blir så kreativ när hösten kommer, pysslar mer i hemmat, tänder ljus, lagar mer mat hemma och bakar gärna samt gör lite god granola med hästens frukter.

Jag har varit på slinga och hela helgen jag var borta bjöd på sommarvärme med strålande sol. Det var så härligt och lördagen jobbade vi en kvälls/natt charter vilket innebar att jag hade hela härliga lördagen fri innan check-in. Jag sov ut och åt en härlig hotellfrukost med mina kollegor, gymmet och sen ut på en lång härlig powerwalk. Jag hann även med en liten shoppingrunda och en god fika på EspressoHouse där jag provade deras nya Frappuccino Vegan Dark Chocolate. Detta är en favorit och när jag känner för något smarrigt så blir det en sådan, skall du prova så glöm inte beställa soya grädden på toppen!

Söndagen var även den fin så det blev inte så mycket sömn men det blev hotellfrukost med dom som var morgonpigga och sen ut på ännu en lång powerwalk innan gymmet och hemresan. Härligt med jobbslinga! Och som jag skrev förra inlägget så blir det oftast armhävningar mot tex skrivbord, sit-ups på stol och knäböj med egenvikt då jag oftast inte känner för att träna efter en tidig incheck…….det kan tänkas om solen skiner att jag tar en pw bara för att få frisk luft efter en dag inne på planet.

Nu är jag ledig några dagar och det skall fixas lite och tid för ”me time” igår var jag och fixade naglarna, fotvård, massage, gjorde inpackning och ansiktsmask. Alltså bara njöt av att vara ledig! Rörde ihop en god granola som jag idag haft på filen, det är så enkelt och gott, gårdagens recept!

Glutenfria havregryn ca 6dl, 1dl valnötter, lite sesamfrö, en nektarin som jag skurit i små bitar, 3tsk cocosolja och ca 3tsk honung samt kanel för smak. Rör ihop och sprid ut på en bakplåtspapper och grädda på varmluft 175grader i ca 10min sänk sen värmen till 100gr och låt gräddas till det är krispigt. Jag äter detta på min morgonfil (Verum) tillsammans med en skivad banan, så gott och nyttigt och jag står mig på den länge.

Nu skall jag ta tag i min dag och önskar dig en härlig höstdag!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close