Godkväll på er!

Här ligger jag nedbäddad med en kopp te (ny sort Pukka Three Licorice) och ett härligt doftljus tänt på mitt sängbord. Regnet smattrar på fönsterbläcket och jag känner mig väldigt nöjd med min dag! Fikade med en väninna och botaniserade sen i den lilla handelsträdgården som finns i anslutning, det blev lite höstfint som jag nu har fixat till med på min balkong. Allt fick idag ske mellan skyfallen……var och kollade oljan (min väninna visade hur) bytte gasol till min spis och storstädade hemma under tiden som det regnade som spön i backen…..När jag sen var klar kom solen fram och jag tog en lång härlig powerwalk. Nu har jag gjort ansiktsmask, ätit en god laxfile med brunt ris, avokado, skagenröra och massa god sallad till. Nöjd och belåten konstaterar jag att jag som singel faktiskt börjar klara av alla dessa typiska mans göromål….min väninna och jag skrattade gott idag åt att hon för första gången i sitt liv pumpat däcken på sin bil och jag för första gången i mitt liv fyllt på spolarvätska…….Livet som singel är tufft emellanåt men man överlever bara man hittar dom små ”feelgood” bitarna. För mig är det att vara aktiv, ta hand om mig, träffa mina vänner och familj och träna. Nu sammanfattar jag mina 3 lediga dagar, jag är nöjd, glad och utvilad. Dags för nytt 5 dagarspass i morgon, får säga godnatt nu då klockan ringer 03 i morgonbitti.

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close