Godmorgon🍁

DĂ„ Ă€r ett 4 dagars arbetsblock avklarat. Det har varit 3 super tidiga morgonflygningar och natten till igĂ„r tillbringades pĂ„ hotell, sĂ„ mysigt dĂ„ vi ju alltid gĂ„r ut och Ă€ter en god middag tillsammans och har trevligt. Vi kunde sova ut i gĂ„r och dagen tillbringades med lĂ„ngfrukost, gym och en lĂ„ng hĂ€rlig powerwalk i ett höstligt Norrköping…..sĂ„ vackert och en mycket fin o trevlig stad. Mötte upp kollegorna för lunch och sen blev det lite vila och kurerande av begynnande förkylning…. köpte Esperitox o en (för mig)ny brustablett C-vitamin/Zink med flĂ€dersmak som upplöses i antingen varmt eller kallt vatten. SĂ„ nu boostar jag immunförsvaret inför kommande höst/vinter rusk! ”Slingan avslutades sĂ„ med en kvĂ€lls/nattflygning till Larnaca. Mysigt med dessa sena flygningar, passagerarna Ă€r glada o pigga pĂ„vĂ€g pĂ„ semester och nĂ€r vi vĂ€nder hemĂ„t Ă€r dom glada o brunbrĂ€nda o servicen gĂ„r ganska fort dĂ„ dom oftast vill lĂ€gga sig tillrĂ€tta o sova. Vi i som jobbar hĂ„ller koll och servar dom som ”ringer” pĂ„ oss och ser till att alla mĂ„r bra o har det bekvĂ€mt. Under denna tid hĂ„ller vi lite paus och Ă€ter, umgĂ„s och förbereder inför avslut av flighten. Landar, sĂ€ger tack och adjö för denna gĂ„ng, fixar det sista och sen tar vi taxi till hotellet och sĂ€ger godnatt…… I morse var jag den enda av oss som Ă„t frukost, nu ligger jag o tittar pĂ„ ett inredningsprogram, dricker kaffe o myser. Snart ska jag ta mig till hotellgymmet o köra lite ”light training” dĂ„ jag fortfarande kĂ€nner lite förkylningssymtom…… sen blir det lunch o en promenad innan tĂ„g fĂ€rden hemĂ„t och 2 hĂ€rliga lediga dagar. Ha en fin tisdag

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close