Lediga härliga dagar!

Känslan när man kommer hem efter en arbetsslinga eller arbetsdag är underbar! Tar av uniformen, duschar och packar upp väskan. Härligt! Jag älskar mitt jobb och när jag är ledig då är jag ledig och kan ägna mig åt träning, coaching, umgås dem vänner och familj. Och framförallt ”bara vara”

I går var jag ute på en lång härlig powerwalk i det fina höstvädret solen sken och luften var hög. Efter det fick jag en skön thaimassage hos min favorit Napat. När jag kom hem började det dra ihop sig till oväder vilket kändes mysigt…..nystädat hem, en god gryta puttrande på spisen och nyduschad tände jag levande ljus. Eftersom mitt arbete som flygvärdinna är super socialt uppskattar jag en kväll i mitt eget sällskap……Min gryta: purjolök, champinjoner, sockerärtor, morötter och cornbitar. Hacka grönsakerna och fräs i olivolja, lägg i cornbitar och låt dessa få lite färg. Tillsätt matlagningsgrädde, krydda med Himalaya salt, svartpeppar, chilliexplosion och glutenfri soya från Rene Voltaire. Låt detta puttra på låg värme medan riset (brunt ris som jag kokar i umami buljongvatten) servereas i djup tallrik med en fint skivad halv avokado på toppen. MUMS och så nyttigt!

Idag skiner solen igen och det blir en powerwalk igen då jag känner mig förkyld skippar jag gymmet idag. Kvällen skall spenderas med en av mina väninnor här hos mig. Jag skall bjuda på middag och tror att det blir lax men jag återkommer med det. Dessert har jag gjort och det blir chiapudding med färska blåbär och nektarin på toppen. Ha en fin dag!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close