Hemma igen efter en mycket trevlig slinga

Jag har verkligen varit iväg på en energirik slinga! Så trevliga kollegor och jag har varit aktiv till tusen både med härliga långa powerwalks och på gym. Vi har ätit gott och nyttigt och jag har även haft egen tid vilket jag behövt. Nu ligger jag här i min goa säng och tittar på C More och äter frukost.

Jag har känt mig lite sorgsen över min skilsmässa vilket börjar närma sig årsdagen…..allt har varit för ”första gången” under detta år alltså första gånge jag gör det och detta utan min älskade…..tufft men det konstiga är att hur det än känns som om jag inte kommer överleva så gör jag ju det……..Det är framförallt ok att låta sig må skit, gråta, erkänna att jag faktiskt är super ledsen över att mista inte bara en man utan en bästa vän som jag skulle bli gammal med och leva resten av livet med……Jag valde att isolera mig ganska mycket när allt detta hände…jag umgicks inte med våra gemensamma vänner och deltog inte i fester utan valde att jobba och vara mycket för mig själv……Jag umgicks med väninnor som även dom var skilda och som inte kunde påminna mig om mitt ”gamla liv” jag var inte ute i vimlet som jag och min ex man varit alltid utan uppskattade mer att bjuda hem väninnorna i mitt nya hem. Jag har nog aldrig lagat så mycket mat och haft så många middagsbjudningar både planerade och spontana i hela mitt liv, hahaha…..jag reste själv och med nya nya väninnor vilket ju var helt ok. Jag har rest själv tidigare under mitt ”gamla liv” men jag har alltid sammanstrålat med min ex make och vi har rest massor till olika fantastiska spännande platser. Vi äskade äventyret i att inte planera och vi har haft härliga resor där vi inte kunnat vara ”uppkopplade” såsom expeditionsresa till Svalbad i 10 dagar, Burma och Bengaliska viken, pilgrimsvandringen 80mil för att nämna några…….vi var så sammansvetsade trodde jag……..

Nu har jag iallafall kommit en bra bit påväg där jag sen en tid tillbaka verkligen umgås med både gamla och nya vänner, går på bjudningar, ser fram emot att en dag få träffa någon ny man som jag kan njuta av livet tillsammans med. Men framför allt så har jag accepterat att livet gå vidare och att jag duger och klarar mig så bra själv……..jag har en älskad familj och vänner, ett jobb som jag trivs med där jag får träffa härliga kollegor och se olika platser i både vårt fina Sverige och utomlands. Jag uppskattar att komma hem och packa upp, pyssla i hemmet, bjuda hem vänner och familj, träna, resa och må bra.

Är det fler därute som hamnat i en svår situation där det känns som om du inte kan se något ljus i tunneln……..gör vad som får dig att känna dig nöjd och tillfreds med just din dag…….vill du ligga och titta på tv en hel dag, gör det! Vill du gå en lång pw och rensa skallen gör det, gå på gym, bio, ut och festa eller vad det nu kan vara som gör ditt ”feeelgood” jag finns här……..

såhär glad kände jag mig efter min härliga pw i höstsolen
redo för en kväll/nattflygning till Chania i söndags
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close