Godmorgon

Ligger här och njuter av en kopp kaffe och en skål med Verum, hemmagjord granola med skivad färsk nektarin på, mums! På schemat idag står besikta bilen, träna, besöka min mamma och sen blir det middag hos en väninna. Hösten är verkligen här med besked……fick slå på golvvärmen i dag och trots att det är soligt nu på morgonen så är det kyligt i luften. Vinden har mojnat efter dom sista dagarnas stormande…..regn och hagel, sol och moln…..

I går var första lediga dagen av 5. Det blir en extra dag ledigt när man flyger en sen kvällsflight, lyxigt! Gårdagen vilade jag ut och sen hade jag en frisörtid. Nu är sommarens risiga hår ett minne blott och dom ”grå” är borta! Så nöjd och glad, fick jättefina komplimanger vilket ju alltid är kul. Sen blev det middag hos en väninna med mycket ”tjejsnack” och skratt. Hon hade gjort en supergod linssoppa i Crock-pot och till detta serverade hon ett gott Italienskt rött vin. Det blev även dessert bestående av äpple med kanel, honung och på toppen vaniljkvarg, mums! Så nöjd och belåten med dagen/kvällen strosade jag hem och fixade en stor kopp te, letade efter ny serie på tv och fastnade för en Svensk som heter Heder……Nu i träningskläderna och börja dagen! Njut av din dag

Påväg hem efter en middag med väninna, nyfrissad och nöjd
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close