Ligger här i min sköna säng och administrerar

Hej på er, jag har varit ledig i härliga 5 dagar och det har varit ”indiansommar” alla hela härliga helgen! Mina lediga dagar har jag haft socialsamvaro med mina fina vänner och jag har fått mycket gjort vad gäller ”att göra listan” känner mig så nöjd och glad med det………

dock har jag känt en enorm sorgsenhet över mitt misslyckade äktenskap och min skilsmässa…….jag vet nu att min fd make hittat en ny och det gör jäkligt ont……men det är fakta, verkligheten är FAKTA!

Nåväl, jag var hembjuden på middag hos en av mina väninnor på middag. Hon hade varit ute och plockat kantareller med sin granne och gjort en supergod pastasås. Det blev glutenfri pasta och gott vin till detta, träffade grannen så vi tre tjejer pratade, mumsade i oss den goda middagen och drack vin till sent men gud vilken feelgood kväll. Tusen tack fina väninna, balsam för själen……..

Fredagen spenderades med en tur till Helsingör och möte med banken…..jag arbetar ju i Danmark men bor i Sverige och då är det mycket som skall ordnas med bank, skatt mm mm……..men nu ser jag ljuset i tunneln med detta och allt administrativt är i stort sett klart så jag kan släppa allt sådant. Jag är dålig på att sätta mig med administrativa uppgifter……efter mötet blev det shopping i Helsingör där finns så många underbara delikatessbutiker och staden i sig är så pittoresk, njutbart att bara botanisera och mysa. Båtresan över sundet var ganska gungig och väl tillbaka i Helsingborg blev det lunch med två av mina älskade väninnor på en ganska ny asiatisk inspirerad krog. Maten känns verkligen nyttig och smakerna är väldigt fräscha och goda.

Väl hemma igen var det dags att påbörja förberedelserna för min älskade väninna som fyllt 50 år. Då jag inte kunde närvara på hennes fest så bestämde vi att vi skulle fira detta hos mig med god middag och härligt tjejsnack. Jag serverade goda delikatesser som jag handlade i Helsingör, ostar, oliver och andra goda tapas, till det fikon och glutenfritt fröknäcke och gott Italienskt ekologiskt röttvin. Huvudrätt laxfile i ugnen serverat på en bädd av färsk bladspenat, brunt råris som kokt i umamibuljong och till det en god kräftskärtsröra dekorerad med balsamicovinäger. Dessert banan och äpplen skivade och tillagade i ugnen med honung och kanel så det blir lite karamelliserade, serverades med vitchoklad glass. Detta var en härlig fredag med kulet väder utanför och massor med ljus och mys inne.

Lördagen vaknade jag upp till sommarvärme igen, det blev en låååååång powerwalk med pt kund och härligt tjejsnack. Sen hem och fixa till hemmet för en fördrink innan tjejgängt skulle ut på krogen. Vilken härlig kväll/natt, mycket skratt och drinkar! Söndagen var lika fin och det blev en lång härlig pw igen med en glutenfri våffla på Linnea trädgård, mums! Sen hem och förbereda för tidig check-in…….ansiktsmask, god middag och i säng tidigt. Nu är jag inne på dag 3 av 5 arbetsdagar……en tidig och fyra sena men det ger mig tid att träna innan jobb, så nu i träningskläderna och ut på en pw innan det är dags att stryka skjorta och piffa till mig inför en Italien flygning……ha en härlig vecka!

Lunchsallad (färska räkor, manchegosalld, tomater, gurka, avokado och ägg med blsamicovinäger, mums
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close