Weekend och ledig!

Vilken hektisk vecka jag haft, efter 5 härliga dagar började den med en tidig tidig morgonflygning…..men den energi jag får när jag jobbar är enorm! Dessutom hade jag glädjen att jobba med en underbar cabinchef. Efter denna tidiga morgon så var det dags för 4 kväll/nattflygningar……det gick bra och det var även här underbara kollegor och vi har skrattat och haft kul. Idag unnade jag mig att ligga i sängen länge och verkligen sova ut och bara vara, välbehövligt! Jag har varit så aktiv i veckan och fått många mil i mina ben och massor med frisk luft på mina härliga powerwalks innan jobb. Igår fick jag extra feelgood då jag var på lunch med en av mina fina kära väninnor.

Just nu har jag kommit hem igen efter en liten powerwalk! Jag skall ha några väninnor över på lite vin och snacks innan vi fortsätter ut i nattlivet…….Så innan jag sätter igång att förbereda snacks och annat ville jag bara sitta här och blogga, lyssna på härlig musik, njuta av ett gott glas Vegan rött och njuta i mitt fina hem när regnet smattrar på rutorna…..

Ha en fin lördag alla

My view
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close