Feelgood dagar

Jag har nu haft ledigt i 3 dagar och bara gjort feelgood saker! I lördags var jag ute på party och hade kul med en väninna. Söndagen blev det en sovmorgon och storstädning samt en härlig powerwalk med en annan väninna, dagen avslutades med en god middag och Netflix. Måndag, igår alltså blev det manikyr, pedikyr och thaimassage samt tandläkarbesök. Ansiktsmask och middagsfix när jag kom hem, duscha, klä mig, tända ljus och duka innan mina väninnor kom på middag. Jag bjöd på en gryta med morötter, purjolök, röd paprika, gul lök och corn bitar, kryddade denna starkt och gott med mycket chili, svartpeppar, umamibuljong och himalayasalt, serverades på en bädd av råris och bladspenat. Mums, desserten vit chokladglass med varma färska hallon. Vi pratade och skrattade och njöt av det goda röda veganska vinet och avslutade med gott lakrits te från Pukka. Idag tisdag började jag dagen med att möta en väninna på Pålsjöbaden där vi bastade och badade i 14 gr vatten och jättevågor, så skönt och fräscht. Har sen suttit och myst, pratat och fikat med henne i någon timme, balsam för själen…….I kväll kommer två andra väninnor på middag, jag har förberett lite för en gryta med räkor, grönsaker på asiatiskt vis och råris, dessert i kväll blir banan, äpple, kanel och honung i ugnen, serveras med vitchokladglass……..tjejsnack och vino, så mysigt med alla dessa middagar och mys med mina fina vänner. Idag är det dessutom 1 år sedan jag flyttade in i mitt nya hem, 1 år sen vi skildes och så mycket som hänt under detta året…….fortfarande sorgligt men vad är det dom kloka brukar säga……LIVET GÅR VIDARE………

Pålsjöbaden i Helsingborg 1/10-19
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close