Stand-by

Godmorgon på er alla, long time no see……Jag har varit iväg på slinga i Ålborg och under denna slinga blev jag sjuk……Men jag bet ihop och jobbade klart! Ibland är detta en omöjlighet när man flyger då det ju påverkar tex öronen och kan orsaka sprängning av trumhinna mm. I mitt fall så var det bihålorna och det funkade perfekt med lite Alvedon i kroppen så var jag ok….förutom att det gjorde så ont i halva ansiktet, som ett stort osynligt blåmärke som ömmar. Vi fick några fina dagar i Ålborg där vi flög till Larnaca, Rhodos och Lissabon. Väl hemma bjöd en väninna hem mig på lite lördagsmys med chips, ostbågar och champagne framför tv’n. En mysig avslutning på lördagen som ju började med en earlybird till Rhodos, sola på trappan till flygplanet, boarding, flygresa till Ålborg och sen vidare till Köpenhamn. Så skönt att vakna på söndagen och veta att man är ledig i 4 härliga dagar. Jag spenderade söndagen ute i härligt soligt väder och en powerwalk med en pt kund som avslutades med goda glutenfria våfflor på Linnea Trädgård. Måndagen var det så dags att möta min ex-make och börja dela och sortera upp det vi inte gjort sen tidigare…….det kändes ok men vi har bara börjat, det finns mycket mer att gå genom och sortera…….ironiskt nog skulle vi haft ”bröllopsdag” igår……

Jag tror att jag är ganska duktig på att lyssna på min kropp och vila när jag behöver så under en tid har jag skippat gym träningen pga en envis förkylning som nu då gått över till en sträng bihåleinflammation…..ringde doktorn på måndagen då jag kände mig lite sämre. Har den fantastiska appen Kry som jag använder, så skönt att slippa gå till husläkaren och sitta i väntrummet med alla andra sjuklingar och bli smittad med ännu mer onda baciller. Medicamenter och vila på receptet…….tisdagens kick-off i Båstad fick avbokas tyvärr och dagen spenderades i sängen med Netflix och te.

Har dessutom ”träffat” en man på en av dom date siter jag använder och vi har messat och pratat i telefon i en vecka nu, så spännande! Jag ser verkligen fram emot att få träffa honom och det skall jag få nästa vecka……vi skrattar och har så kul det är viktigt och dessutom är han snygg! Lite date kan jag behöva nu efter ett helt år utan……ja, jag har varit ute på date men ingen som jag har fastnat för men denna man slår an något i mig……

Just nu sitter jag redo för att åka iväg på jobb, har stand-by mellan kl 05-15…..vid dessa stand-by dagar brukar jag ställa klockan 1h före sb börjar och göra mig ordning för att bara behöva ta på mig uniformen och åka när dom ringer, jag har ju 90 min inställes tid och det är vad det tar att köra härifrån till Kastrup, parkera, gå till terminalen, genom security och bort till loungen där vi har briefing. Har en kopp gott kaffe vid min sida och ett härligt doftande ljus från Voluspa brinnande på bordet, har sett dagen gry här från min sköna fåtölj och mår väldig bra idag. Hoppas ni alla får en fin dag!

På hotellet i Ålborg
Godmorgon, stand-by 05-15
Mörkt och kallt utanför men varmt och mysigt här inne
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close