Mysmorgon

Godmorgon på er alla!

Fredag och jag har varit ganska upptagen av allt och inte riktigt haft tid att blogga på ett tag. Haft mycket jobb sista veckan med en liten slinga och många turn-arounds……har även varit ganska upptagen med att kolla på olika dating siter och haft en date……nåväl!

Efter att jag var och packade saker i mitt gamla hem och träffade min ex make så har jag bestämt mig för att gå ut i datingvärlden…..jag har sen min skilsmässa varit ganska tillbakadragen och inte varit ute på krogen och umgåtts i mitt sociala nätverk och med våra gemensamma vänner alls…….har liksom hållit mig till mitt andra umgänge med vänner jag känt sen barnsben och haft mycket vänner på middagar hemma hos mig samt tränat och yogat och fått nya vänner också.

Inte minst har jag ju fått ett nytt liv genom att börja flyga och då även bytt bolag och stad/land alldeles nyligen. Här har jag snabbt fått ett helt underbart umgänge med roliga och trevliga kollegor. Jag har även börjat umgås med mina gamla goda vänner (mina och min ex makes gemensamma) igen vilket ger mig så mycket energi och glädje. Igår var jag och en väninna (som jag inte umgåtts med sen skilsmässan men träffat mycket sen i somras) på lunch och shopping! Så mysigt och roligt, jag känner mig så lätt om hjärtat nuförtiden och jag känner verkligen att det är så skönt att ha fått ”sörja klart mitt gamla liv” nu är jag stark, positiv, lugn och så sugen på fortsättningen av mitt nya liv!

Så jag öppnade upp några konton och började titta vad som finns därute, både det ena och andra kan jag säga…..men fastnade för en man som jag pratat med en heldel och vi bestämde oss för att träffas, sagt och gjort! Det slog väl inga gnistor runt denna date men det var kul och trevligt och jag kände att jag kom ”över ett hinder” och en ny Camilla vaknade till liv! Ny tid och nya möjligheter och jag ser så fram emot att få komma ut i livet med denna nya energi!

I morse när jag lade upp ”goodmorning” bilden på Instagram fick jag samtidigt ett mess från en man jag träffat och varit bekant med länge…….han ville bjuda mig på en date och jag blev så glad och tackade ja, nu längtar jag tills min jobbslinga jag skall åka på idag är över och jag får gå på date!

Idag hade jag på schemat en stand-by mellan 05-15 och den blev omgjord igår till en passiv tur till Helsinki för att sova där i natt, åker 16 från Kastrup. I morgon jobbar jag med en finsk crew till Las Palmas där vi har stop i nästan 24h så lite sol och värme på min morgon pw blir det säkert, så skönt i denna gråa höst…..sen åker jag till Helsinki igen och sover en kort natt för att sen åka hem till ledighet på måndag. Fick en stand-by på tisdag mellan 11-20 så vi får se vad det blir, från onsdag och 12 dagar framåt är jag sen ledig! Det blir en resa till Spanien med en väninna, vi skall besöka min son och hans familj mina underbara barnbarn och som jag skall krama och mysa med dom! Flyger till Barcelona och tar tåget till Cadaques där dom bor, en underbar plats! Här blir det träning och familjemys, sen åker vi till Barcelona där min väninna aldrig varit förut så jag skall visa henne mitt Barcelona i 2 dagar. Då blir det stadsliv, shopping, sightseeing och cava. En stund på Barcelonetta i en solstol blir det säkert också om vädret tillåter.

Hoppas ni alla får en fin helg, kram Camilla

Lunch
Shopping
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close