EarlyBird

Godmorgon på er! Vaknade alldeles för tidigt idag……gick genom mina dating siter och konstaterade att det är lite torka där vad gäller någon som attraherar mig…….jag letar inte efter den stora kärleken där utan efter någon attraktiv man som jag kan data och ha kul tillsammans med. Jag trivs i mitt liv som det är just nu, har ett kul jobb som jag älskar, fint hem, underbara vänner och min älskade familj men behöver en ”krydda” i livet!

Jag blev aldrig utringd på min stand-by igår så det blev en extra ledig dag som spenderades hemma. Jag gjorde granola, pysslade, tittade på en underbar serie i 10 delar 4 bröllop och en begravning! En verklig feelgood serie som handlar om livet, kärlek, vänskap och fick mig att både skratta och tänka på allvaret också. Tog kontakt med min ex make då jag fått ett brev som han skulle ha och han kom förbi med lite av mina saker som jag sorterade för någon vecka sen, det gick bra men han hade bråttom till gymmet…….kom dock in en stund. Så då blev det lite sortering där och undanplock av diverse skidkläder, porslin mm.

När jag jobbar är det ibland svårt att äta rätt, vi får bra mat ombord men det är inte alltid det finns vegetarisk som jag kan äta eller glutenfria alternativ…..måste bli bättre på att ta med nyttiga snacks så jag kan få i mig bra mat och snacks. Så igår blev det en jättegod räksallad till lunch som bestod av bladspenat, gurka, tomater, handskalade räkor, ägg och avokado. Ringlade över balsamico och kryddade med pepparblandning och himalaya salt, mums! Gjorde även en dryck på ingefära och färskpressad citron och bubbelvatten, verkligen friskt och gott. Till middag blev det torsk som jag tillagade i en ungsfast form med rödlök, tomater och champinjoner, krydda med salt och peppar en klick smör på toppen och in i ugnen, till detta rött ris och en chili aioli klick på toppen, jättegott! En stor kopp godnatt te från Pukka och titta klart på serien och god natt…..tidig sänggång och vaknade alldeles för tidigt idag…….

På schemat idag står gym, löprunda, manikyr och pedikyr och packa inför min Spanien resa i morgon. Skall till Cadaques och hälsa på mina älsklingar och om det funkar så blir det 2 dagar i Barcelona, min väninna som skall med har aldrig varit där så jag skall visa henne mitt Barcelona då jag ju varit där många gånger…….vacation! Ska bli så härligt, har liksom inte haft en lång ledighet sen i januari då jag var först i Spanien och sen i Hong Kong. Jag var i Spanien på en kort visit och hälsade på mina barnbarn i april men sen dess har jag inte sett dom och jag längtar så……

godmorgon
min goda räksallad
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close