VacationTime

Då är det äntligen dags att åka iväg och ha lite semester! Har inte varit iväg sen i april på en privat resa och då var jag och gossade med mina älskade barnbarn i Cadaques Spanien. Det är just dit min resa går idag igen, skall bli så underbart att få se dom igen, min son och hans familj bor där nu permanent efter år av både och boende Sverige-Spanien. Min ena väninna skall följa med denna gång och vi kommer att vandra och träna varje dag innan lek och familjemys, det blir också god mat och dryck givetvis. Väderappen lovar sol och 20++grader vilket ju även kan innebära en eller fler dagar på stranden………..

Gårdagen blev jättebra, skippade pedikyren då solen bröt genom dom tunga gråa molnen och jag kände att jag ville ta vara på denna fina höstdag ute istället för att sitta på en nagelsalong i 2,5h. Det blev en manikyr och semesternagelfärgen svart, har alltid svart på tånaglarna och alltid fransk på fingernaglarna, det finns ju reglemente för hur och vilka färger vi får ha när vi jobbar. Efter det gick jag hem till en väninna för att dricka lite kaffe och prata lite och sen bar det av till gymmet för första gången sen jag fick bihåleinflammation…….så härligt att få träna igen på riktigt! Ett mycket bra pass blev det och här träffade jag även lite gamla ”kollegor” från min tid som hotelldirektör…….spännande och en av dom sa – Camilla du lever ju en dröm som många har, att få flyga och se olika platser, ha hela europa som din arbetsplats, komma hem och ha långa ledigheter där du kan göra vad du vill och singel dessutom, spännande! Ja, ganska så och jag har ju världens bästa liv just nu som ger mig stor frihet för när jag checkar ut från jobbet är jag leeeeedig vilket jag aldrig varit innan då jag alltid antingen varit chefen eller haft eget med allt vad detta innebär, alltså aldrig ledig……..nåväl, efter gymmet handlade jag lite på vägen hem, slängde in väskan och sen blev det en power walk med intervaller på 1,5h längst Öresund och in härliga Pålsjöskog. Avslutade det hela med att lägga mig i solstolarna som finns längst strandvägen och lapade i mig lite av solens härliga strålar.

Väl hemma igen blev det en god lunch/middag, glutenfri pasta med stekt halloumi och tomater, jag steker i avokadoolja som ger en så god smak och använder pepparblandning i kvarn samt himalaya salt i kvarn och pastan kokar jag alltid i buljong, ringlar över balsamico och lite Heinz majonäs. Börja med att lägga bladspenat i botten på en djup tallrik, skiva gurka och lägg vid sidan, en avokado skivas och läggs på sidan sen lite pasta och på toppen lägger du halloumin och tomaterna, mums!

Sen blev det att packa och fixa till mig för en tidig kväll i sängen med en ny serie som heter ”A million little things” superbra!

Ha en fin dag och helg, kram

härliga gym träning
underbar höstdag
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close