Äntligen lite egentid

Godmorgon! Då har jag äntligen lite egentid och har tid att hinna med lite bloggande…….har varit ute på en slinga igen vilken tog mig först till Skellefteå för en natt, burr så kallt-14grader och snö……..dagen efter flög vi frusna norrlänningar till betydligt värmare Gran Canaria där vi möttes av strålande sol och +25grader! Så härliga resenärer och så trevlig crew, jag var denna gång åter igen enda svensken men då var ju resenärerna iallafall svenskar och och crew var från Jylland…..verkligen svåra att förstå men det går med lite träning, hahaha…..vi har så roligt när vi jobbar då dom försöker anpassa sig och prata lite på svenska och jag på danska, låter så kul men vi fixar detta. Väl framme så hade vi 24h stop och det blev någon timme i solstolen, lite shopping och härlig middag med kollegorna på kvällen. Stupa i säng och sov så gott i den helt underbara stora säng och vaknade utvilad och pigg till en dag med solsken och värme. Upp äta frukost och ut på en lång powerwalk och en tur till hotellets gym. Feelgood känslan infinner sig när jag får röra på mig och träna, efter en härlig träning så hann jag med en timme i solstolen innan det var dags att packa och fixa till mig inför en flygning hem till kalla Sverige igen, denna gången hamnade vi i Östersund och släppte av glada och nöjda resenärer för att sen åka tomma ner till Halmstad för en god natts sömn……fredag och en härlig fredags feeling infann sig på tåget mot Köpenhamn och Kastrup där jag hämtade bilen och körde hem. Min fredag bestod i en härlig Thaimassage, packa upp och tvätta, göra ansiktsmask och ta ett bad, härligt att krypa upp i sängen och bara njuta av mitt eget sällskap och kolla Netflix!

Lördag och dags för träning i kombo med härlig frukost med några av mina fina väninnor! Vi har ett supermysigt ställe här i HBG som heter Bröd Kultur och ligger i en omgjord lada där man får härlig helgfrukost som känns både fräsch och nyttig, dom har ”mjölfritt” alternativ för oss som inte äter gluten och även laktosfritt för dom som vill. Sen på det en lång och blöt powerwalk som ändå var mysig då vi hade så mycket att prata om så vi knappast märkte hur mycket det regnade…….hahaha. Verkligen en feelgood för och eftermiddag med härliga skratt och uppdatering om hur vi haft det sen sist. Frusen och blöt hem och lägga mig i ett varmt bad, härligt! Sen var det dags att preppa inför kvällens middagsdate……förra lördagen var jag på date med en verkligt trevlig man, vi har haft sms kontakt under veckan som gått och bestämde att ses igen i lördags. Jag bjöd hem honom på middag och det blev en mycket lyckad och trevlig kväll igen…..känns spännande! Livet är allt fullt av överraskningar och spännande möten…….Söndagen blev det storstädning och tvätta. Solen sken så en lång powerwalk med bara mig själv som sällskap, riktigt trevligt faktiskt, hahaha…..det var ju även fars dag så jag ville vara själv när jag gick och tände ett ljus för min älskade pappa som inte längre finns här, det är helt otroligt att det gått 6 år sen han lämnade oss…….jag saknar honom varje dag och är så tacksam för att just han var min pappa, vår hjälte och den snällaste som fanns. Idag är det måndag och ny vecka ligger oskriven framför oss, det blir en gym/pw dag för mig då jag är ledig, i morgon tisdag blir det att förbereda för nästa arbetsblock som även denna gång tar mig till Gran Canaria!

PowerWalk Gran Canaria
MysFredag
påväg ut på PW
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close