Idag börjar jag en detox

Känner att jag behöver en detox och tänkte starta denna idag och köra ca 1 vecka. Det jag gör när jag detoxar är att jag i kombination med att träna dricker mycket vatten och till min hjälp har jag ett speciellt detox te som jag köper i Spanien. En kopp te på kvällen. Sen äter jag mer grönsaker än vanligt och när jag är sugen på något mellan mina måltider blir det nötter /cashew eller mandlar samt en frukt.

Morgonen börjar jag med min vanliga drink, spirulina och vetegräs som mixas. Efter det dricker jag ett glas med färskpressad citron i ingefära vatten (jag skivar ingefära och lägger i en tekanna, kokar upp vatten och häller på sen låter jag detta dra över natten och dricker detta under dagen) citronen den pressar jag färsk varje morgon. En kopp kaffe och idag har jag gjort havregrynsgröt på glutenfria havregryn, en tesked cocos olja, kanel och honung och toppar med färska blåbär och mandelmjölk, mums! Under dagen dricker jag mycket vatten. Till lunch blir det en sallad med räkor, ett kokt ägg, spenatblad, tomater och avokado, som dressing olja/vinäger och italiensk krydd/ört blandning. Snacks nötter och en frukt typ apelsin eller banan. Till kvällen torsk i ugnen med tomater och purjolök, himalaya salt och svartpepparblandning serveras på en bädd av råris och bladspenat och en sås på creme fresh med ört och kryddblandning. Kom ihåg att dricka mycket vatten.

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close