Dag 2 detox

Gårdagen var härlig med bra träning på gymmet och en lång powerwalk i det fina men kalla vintervädret. Maten och drycken intogs och jag motstod ett glas vin hemma hos en väninna som väldigt gärna ville att vi skulle mysa och dricka ett gott glas…..men jag drack vatten och en kopp kaffe. Kvällen avslutades med en god middag och en stor kopp detox te och några glas vatten.

Idag har jag börjat morgonen med att dricka min spirulina/vetegräs mix och ett glas färskpressad citron med ingefära vatten och en kopp kaffe. Nu väntar jag på att min goda havregrynsgröt skall svalna lite, den är tillagad idag som igår, mättande och god. Till lunchen blir det sallad med bladspenat, romansallad, stekta tomater och halloumi, avokado och det hela toppas med en dressing av balsamico och avokado olja med salladskryddmix. Middagen blir vegofärsgryta med pasta. Vegofärs, tomater, champinjoner, lök och vitlök steks i olja och kryddas med himalaya salt och pepparblandning samt chili. En burk creme fresh chili rörs ner och jag brukar lägga i en halv umamibuljong. Glutenfri pasta kokar jag alltid i en halv buljongtärning vanligtvis grönsaksbuljong. Serveras på en bädd av färsk bladspenat och toppas med riven parmesan ost. Och som alltid glöm inte att drick mycket vatten under dagen. Jag har lite tester att göra idag inför min recurrent träning på flygbolaget men efter det så blir det en tur till gymmet och i kväll kommer en pt kund hit för att få en lång rask härlig powerwalk! Jag känner mig redan lite lättare och smidigare och framförallt så mår jag GREAT!

på gymmet ökade på till 5kg hantlar
så härlig powerwalk
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close