Long time……

Godmorgon, det var ett tag sedan jag skrev här…..jag har haft en period av mycket jobb och dessutom lite deppig.

Julen närmar sig med allt vad det innebär, då dyker alla minnen upp från den lyckliga familjetiden som är ett minne blott nu……jag har pyntat fint och försökt få en härlig känsla i kroppen men den har istället blivit deppig! Det är inte ofta jag erkänner för andra att jag inte mår så bra, en svaghet eller en styrka?!

Nåväl, det har varit massa fina energirika dagar sen jag skrev sist, jag har tränat men inte lika flitigt som jag brukar, umgåtts med mina fina vänner, lunchat, fixat håret, massage, manikyr/pedikyr, varit ute på krogen och kan liksom inte peka ut något som skulle gjort mig ledsen……Jag har lagt ner all dating och det har många av mina singelkompisar också gjort då det bara verkar vara fel på antingen en själv eller dom man går på date med, vad är det för fel på oss?! Alla verkar vara lika i denna jäkla djungel av olika siter där den ena efter den andra verkar gå på nitar hela tiden……så den stora frågan är nu VAR SKA MAN HITTA EN NY MAN???? Jag klarar mig själv men jag saknar tvåsamheten väldigt mycket, kan jag bli kär igen? Vågar jag bli besviken igen? Läser horoskopen och där lovas det ny kärlek varje månad men den har inte visat sig än……

I alla fönster lyser det stjärnor och lilla granen är pyntad, första ljuset i adventsljusstaken är tänd och jag har fått jobb på julafton vilket kommer att vara en slinga som börjar 24 dec i Vaasa Finland där jag den crew som jag jobbar skall äta traditionellt finskt julbord, spännande. Dagen efter flyger vi ner till Las Palmas för ett 25h stop där vi förhoppningsvis får sol och bad sen bär det åter till Skandinavien den 26dec. Jag fick ledigt över nyår så då blir det en fest hos min ena singelväninna, hit är även min ex make bjuden med sin nya…….omg! Jag har funderat fram och tillbaka hur det skall gå och om jag skall gå eller inte men varför skall jag backa och bli hemma?! Så jag har bestämt mig för att gå. Vi är några singeltjejer som kommer vara där så det går säkert bra…..återkommer med det!

Jag har ju turen att få vara på Kanarieöarna en gång/veckan och tanka sol och värme, det är så härligt! För det mesta är mina kollegor alltid trevliga och vi har kul ihop men för någon vecka sedan hamnade jag i ett crew där man höll på med vuxen mobbing på hög nivå….jag var den utsatta! Fy för vilket oproffsigt gäng, var så ledsen och kände mig så utanför, har funderat massor på om jag skall rapportera detta vilket jag på ett eller annat vis måste. I fredags löste detta sig då jag fick ett samtal från en av cheferna där man antagit mig till att påbörja en påbyggnadsutbildning till cabin chef, dock inte förrän till våren, innan dess har jag fått en mentor/coach då jag ju inte flugit mer än nästan 2 år, mina andra kvalifikationer var dock lysande! Här har jag nu stöd (det är mycket avundsjuka och backstabbing och jag är extra utsatt då jag har få år i branschen och är äldre dessutom) jag har ju jättemånga års erfarenhet av arbetslivet och som chef och har dessutom varit mentor alla år inom hotelmanagement och det är en viktig ingrediens…..så detta är ju väldigt roligt och energigivande samt jag får en naturlig anledning att delge hur min inte så trevliga slinga var……viktigt att inte sådant händer igen då vi ju alla vill ha en fin arbetsmiljö.

Träningen är ju också en viktig del i välmåendet…..denna har jag slarvat med vilket ju är lätt för oss alla när vi inte mår bra. Då är det extra viktigt att träna och göra sig av med negativa tankar och frustrationer. Jag har tack och lov haft en PT kund som jag coachar som valt att träna efter jobb och då har vi varit ute på långa hurtiga power walks kvällstid och pratat av oss massor och fått underbar energi av varann. Förra veckan bjöd jag henne på middag hemma hos mig efteråt vilket var så mysigt!

Igår var det måndag och jag har spenderat helgen i Las Palmas, fått sola och mysa samt jobbat med en helt underbar crew, så gulliga och roliga kollegor! Fått massa energi och igår tog jag verkligen tag i min träning och kände mig mer positiv och glad. Idag har jag stand by och sitter här och myser med kaffe och blogg i mitt mysiga hem. Det är mörkt och kallt utanför men här inne lyser det fint av julstjärnorna i fönstren, har gjort lite träningsövningar innan duschen och är så redo för en ny dag! Veckan i övrigt bjuder på ansiktsbehandling i morgon och ett besök hos min lilla mamma sen blir det tjejmiddag på torsdag och fredag blir det tidig sänggång då jag skall checka in på Kastrup kl 0510 på lördag för en härlig tur till Las Palmas igen!

Njut av dagen alla

Lay over på Teneriffa
Poolhäng Las Palmas
Första advent
My view
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close