Då har mina lediga dagar gått och det är dags för en tur till Las Palmas

Ligger här och sammanfattar mina 3 lediga dagar, det ösregnar utanför och det är bäck mörkt….Jag har varit på powerwalk och massage idag och ligger nu nyduschad i min goa säng, det är strax dags för mig att sova då klockan ringer 02.00 i morgonbitti! Det bär av till Las Palmas och det ska bli så skönt att få lite värme och sol, dessa lediga dagar har faktiskt bjudit på lite sol vilket varit härligt och jag har då passat på att gå ut på långa välgörande powerwalks. Jag har varit på ansiktsbehandling, handlat inför julen och börjat på en julklappslåda till mina älskade i Spanien, lite delikatesser och paket samt godis och lite smått och gott. Jag har bakat kanelbullar och gjort granola och pysslat i hemmet och umgåtts lite med min mamma och mina väninnor. Igår var jag på tjejmiddag och det var så kul med god mat och dryck. Nu blir det filmtajm och förhoppningsvis kan jag somna, mys och njut av er fredagskväll…..

På väg till tjejmiddag
Mina goda glutenfria kanelbullar
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close