CamillaPT2020

Ja då var jul och nyår över och julpyntet utstädat för denna gången…..hoppas ni alla haft det fint och att helgerna varit härliga!

Själv har jag haft det mycket bra, firade julen i Vaasa Finland med mina härliga kollegor, åt traditionellt julbord och gick och lade oss 20.00 då personalen på hotellrestaurangen ville stänga och gå hem och fira med sina familjer…..lagom för oss då vi dagen efter skulle flyga finska turister till Las Palmas där vi hade härliga 25 timmar att sola, träna, shoppa och äta en god juldagsmiddag i Maspalomas. Flög hem dagen efter och packade om väskan till en ytterligare härlig flygning till Las Palmas med nya härliga kollegor för ett nytt härligt 25 timmars stop! Nyår var jag hemma, ledig utvilad, solbränd och i fin form! Nyårsafton firades med en stor fest med ”glitter och glamour” långklänningar och smoking med härliga vänner, god middag och goda drycker!

Under hela denna mörka period har jag haft turen att ha pt träning med både kvällspigga och morgonpigga kunder vilket ju är härligt! Blivit hen heldel gym också men då mest när jag är på layovers där det finns hotellgym. Måste erkänna att mina gymbesök hemma varit dåliga……men jag har min dagsrutin som jag sällan skippar, 20 knäböj, 20 armhävningar och 20 sit-ups och lite härlig ”väcka upp kroppen” stretch innan frukosten…..en bra början på dagen var du än är och vilken tid du än måste upp……

Jag vet av erfarenhet att januari är lika med proppfulla gym……jobbigt att stå och vänta och trängas i svettiga lokaler…..mitt råd är UT I FRISKA LUFTEN! På med utomhusträningskläderna och gå pw eller börja lufsa runt i motionsspåret för att komma igång, börja dagen med mina enkla 20, 20, 20 och kör en ”detox” i form av ingen alkohol, inga sötsaker (om du blir sugen så köp en proteinbar) och laga nyttig och god mat hemma. Gör som jag (om du är singel) bjud hem väninnor/vänner på middag en vanlig måndag så blir det roligare att både laga maten och äta tillsammans. Jag har ju förmånen att ha flera singelväninnor och även mina pt kunder som jag träffar på kvällsträning utomhus där vi ibland äter en bit mat hemma hos mig efter. Jag har inte varit mycket för matlagning tidigare i mitt liv då jag ju haft hotell och restaurang blev det nästan alltid att vi åt där innan vi gick hem jag och min fd make……det gäller att bryta mönster och det har jag verkligen gjort……mina vänner säger att jag inspirerar dom med mina rätter som jag oftast ”slänger ihop” och hittar på efter vad jag blir sugen på. Vill du ha tips och inspiration hör av dig!

plankan på hotellgymmet Las Palmas
påväg till nyårsfest
härliga blinis med riven hallumiost, amerikansk löjrom, rödlök, smetana och citron
påväg till julfest lillejul
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close