En härlig ledig helg

Då var det måndag igen och jag sitter här på ”stand-by” och har just uppdaterat mig och läst på inför kommande arbetspass. Helgen har varit härlig med mycket socialt umgänge och träning.

Fredagen sken solen och jag fick en lång powerwalk och besökte min lilla mamma som är sängliggande efter ett fall där hon bröt höften……så sorgligt och vilken lång recovery det är…..fixade och piffade och lämnade en gladare mamma. Fredagsmys blev det sen hemma hos en av mina singelväninnor med god sushi och gott vin, det första vinet 2020 efter en detox. Lördagen bar det iväg till Klippans outlet där vi fyndade bla en fin stor guldspegel och 2 stolar till mitt bord i köket så nu har jag plats för 6-8 personer. Kvällen började med fördrink hos mig för 10 härliga kära vänner och därefter skaldjursplatå på Nabo med tillhörande bubbel, så gott och trevligt! En liten sängfösare hos en av väninnorna påvägen hem med tillhörande sammanfattning av kvällen, SUPERKUL!

Väl hemma kollar jag genom bilderna som tagits och ser då att jag fått ett meddelande på Instagram…..ett mycket trevligt meddelande från en man jag träffat några gånger och han vill gå powerwalk nästa dag…..så härligt och detta tackar jag givetvis ja till. Söndagen blev en underbar avslutning på en väldigt fin helg, en låååååång pw med mycket trevliga diskussioner och ”gott snack” om livet. Solen sken och det luktade lite vår, blev några fina bilder också och vi åt en god lunch på Linnea där vi även mötte upp en kompis till min pw date. Efter en långlunch och fika bar det hemåt i solnedgången. Så härligt! Hemma blev det en het långdusch och en kopp te. Helgen avslutades sen med några avsnitt av min nya favoritserie Brothers & Sisters, somnade nöjd och glad efter en mycket fin helg.

min väninna och jag på Nabo jag har min fina Moschino
Söndagens härliga powerwalk
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close