Kvinnoförkylning…..

Idag känner jag mig väldigt hängig och förkyld, började för några dagar sedan ute på slinga…..Vaknade med ont i halsen och sen var det en tur till Las Palmas och ett långstopp där. Tog mina spanska medikamenter som är dunder för denna typ av tillstånd och kunde jobba utan att känna av något obehag alls. Väl framme sken solen och det var helt underbart med hög temperatur och vindstilla så jag tillbringade mesta tiden i solstolen och njöt av en god bok och powernaps. Middagen åt jag i sängen på hotellet och somnade tidigt för att spendera nästa dag med en vila i solstolen innan vi skulle iväg igen. Skönt och vilsamt men jag får abstinens när jag inte får min joggingrunda och träning…….men det är inte bra att träna med infektion i kroppen och speciellt inte med halsont…..väl hemma igen så var det bara hem och svida om och gå på en middag med mina härliga kära väninnor, rock and dinner! Vilken härlig lördagskväll det blev!

Har i helgen haft hjälp att fixa lite hemma, garderob är installerad i sovrummet och alla mina klädställningar som okuperat mitt gästrum är nu borta, så skönt! Fix och trix och städat förråd, sorterat kläder och pysslat med mitt hem. Idag har jag städerska här som putsar fönster och storstädar till mig. Jag är ju som sagt lite hängig idag så det känns skönt att få ligga på soffan och läsa, blogga och vila efter dessa hektiska dagar som jag haft sen jag kom hem……på torsdag bär det av igen och denna gången till Umeå för att flyga till Luleå och hämta frusna Norrlänningar som vi skall flyga ner till värme och sol på Las Palmas. Härligt för vi har även denna gång en ganska tidig ankomst och får ligga och lata oss i solen och njuta av sol, värme och ljus. Så välbehövligt i denna gegnruskiga period…….

Lördagens middag
Härlig dag på Las Palmas
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close