Influensatider

Då har jag legat i influensa en hel vecka……Fy vilka dagar det varit, nedbäddad med feber, hosta, snuva och ont i både öron och hals….längesedan jag kände mig så ynklig, ni vet en mansförkylning är ju inget mot vad vi kvinnor får stå ut med när vi blir sjuka….

Idag har jag varit hos läkaren och då fått en tillhörande promenad dit i ett stormigt men stundtals soligt Helsingborg. Känns lite bättre idag så det går ju på rätt håll och det känns även skönt att fått konstaterat av läkaren att det är influensan och ingen lunginflammation eller annat underliggande som orsakat denna total knock-out. Som läkaren sa gå nu hem och kom ihåg dom 3 v:na vila, vätska vänlighet. Dricker massor av ingefära och citron, vilar och vänligheten blev 2 nya spännande böcker av Denise Rudberg min nya favoritförfattare.

Innan jag hamnade i sjuksängen så fick jag ju massor fixat här hemma, nya garderober samt röjde i befintlig walk-in closet och gästrum där jag haft massor av kläder på ställningar. Nu är gästrummet ett rum att trivas i och alla mina kläder hänger på plats där dom hör hemma. Fick rensat och städat även i mitt källarförråd där det nu finns bra med utrymme för att samla på sig mer saker som ”är bra att ha” hahaha…..men nu har jag grepp om var alla saker finns. Det blir ju lite rörigt när man skiljer sig och flyttar och dessutom är man ju inte i speciellt bra tillstånd att organisera ett nytt hem och packa ner det gamla……bitter och nyskild är ingen bra combo…..men ny är det andra tider och jag trivs verkligen med livet och tillvaron, det enda som jag saknar är en partner, men det får ta sin tid….mina härliga singelväninnor och även dom som inte är singlar är fantastiska och vi har det så kul tillsammans. Ta alltid väl hand om vännerna, dom står där när det blåser kalla vindar också.

Som ni säkert har förstått så har träningen fått ligga på hyllan under influensan, fy vad jag saknar att få komma ut och röra på mig, lyfta skrot och känna mig härligt slut i kroppen pga fysisk aktivitet. Löprundorna i Las Palmas och dom härligt långa powerwalksen i Sverige. Men snart så är jag på banan igen. Under tiden har jag haft en bra och hälsosam diet då jag lagat soppa i min crock-pot med härliga grönsaker, mums! Och det finns väl inget bättre än en god soppa när man är sjuk.

Vill önska er alla en fin vecka och jag hoppas verkligen kunna ge mig ut i friskluften inom kort!

Vila, vätska och vänlighet……blir så glad när jag tittar på det fina kostverket mitt älskade barnbarn Noah gjort till mig ❤
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close