Ny vecka

Då har jag kommit hem från en ytterligare härlig arbetsslinga som denna gången gick till Örebro för trevlig middag med kollegor och övernattning. Dagen efter flög vi till Teneriffa och släppte av vinterbleka Örebrobor i solen. Vi åkte lilla Binterflyget över till Gran Canaria för ett 26h stop. En av mina väninnor är på sportlovssemester i Playa Ingles. Jag som brukar ha mina rutiner när jag kommer till Elba vårt crewhotell ”went bananas” och skippade löpturen och mina rutiner…..in i duschen, bytte om, bad om taxi och iväg. Så trevligt vi hade! Shopping, middag och tjejsnack med tillhörande cava. Hittade en snygg väska från Valentino, parfymen CKone som jag inte använt på år men som fortfarande känns fräsch och en supergullig bluetooth BullDog högtalare. Sen hem och sova för att istället utnyttja dagen med tidig frukost, handla förnödenheter som jag behövde och en tur till gymmet. Efter detta så solade jag en stund och avslutade denna förmiddag med en härlig löprunda ner till havet. Så härligt! På returen gick resan till Tampere i Finland och det var kul för där har jag aldrig varit innan. Trevligt hotell och en fin stad vid forsen och solen sken igår så det blev en långtur på staden och lite shopping. Här går man all in på Mumindalen och jag hittade så söta muggar till mina barnbarn och i en butik där man sålde design från olika nya designers köpte jag fina honungsljus. spännande.

Nu sitter jag och njuter av musik från min nya högtalare, dricker gott kaffe och ser regnet ösa ner utanför……idag har jag ansiktsbehandling och hämta min älskade son som kommer hem från Spanien. I morgon skall jag på roadtrip med 2 underbara väninnor som vi avslutar på Skansen i Båstad där vi skall njuta i spa, äta gott och mysa.

Min lilla Doggy

Njut av veckan!

Trött efter en härlig dag med fina kollegor och min väninna
Vy
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close