Spadagar med härliga väninnor

Min son kom hem förra onsdagen från Spanien och jag har missat att skriva om våra fina spadagar för förra veckan……..

Jag har två väninnor som jag inte träffar så ofta men när vi träffas så hittar vi på något kul antingen att i har en heldag på beachen eller så går vi ut och äter och bubblar och babblar eller som denna gången SPA ar vi.

Torsdag till fredag var det bokat på Skansken i Båstad med tillhörande lunch på vår ”roadtrip” hos Sikrots i Ängelholm. Mums så gott och vilken service av vår gamla vän Joakim. Mycket skratt och prata gamla minnen sen bar det av till Båstad och målet för vår resa.

Väl incheckade och ombytta till badrockar intog vi Spa avdelningen och ut i den uppvärmda bubbelpoolen utomhus där vi satt och pratade och skrattade och bara njöt av atmosfär och den oerhörda fridfulla känsla som infinner sig när man får ”bara vara” när vi kände oss värma nog blev det ett dopp i havet som denna eftermiddag bjöd på uppfriskande bad i 4 gr saltvatten! Verkligen uppfriskande kan jag meddela, hahaha…..upp in i duschen och tillbaka på hotellet blev det bubbel och härliga skratt tills det var dags att svida om till kvällens 3 rättersmiddag. Gott, trevligt och mysigt med ännu mer bubbel och babbel. Det blev en sen kväll/natt och jag somnade så gott och glad i den oerhört sköna sängen. Morgonen efter vaknade jag så utsövd och glad till en solig fin fredag som började med en god långfrukost och en härlig kylslagen solig pw i fina Båstad. Det blev lite shopping och en roadtrip till Höganäs och Magasin 36. Här åt vi lunch och shoppade lite samt träffade på lite härliga vänner och min goda vän Anders som äger och driver detta fantastiska ställe. Energitankning på hög nivå. Det var en så solig och fin fredag att jag när jag väl var hemma inte kunde låta bli att ge mig ut en ytterligare gång på en lång pw innan fredagsmyset med min son började. Middag och mys och tidig sänggång för mig…….jag älskar dessa guldkantade dagar!

Härligt att sitta ute i kylan i en värm bubbelpool
Middag
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close