SundayFunday

Godmorgon på er! Här sitter jag i morgonrocken och har just avslutat en god frukost efter en mycket god nattsömn. Ute blåser det och regnar och strax skall träningskläder och regnkappa med tillhörande sydväst på. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder heter det ju…….

Har veckan som gått haft stand by och blev utringd på nästan alla dagar. Vi har ju erfarit en sandstorm på Gran Canaria och det medförde att vi fick ställa in flera flyg pga detta. Då får ju crew som är på dessa flyg och som skulle flugit annat vid hemkomsten ersättas och då har det blivit en hel del för oss på s-b. Så kul då jag fått jobba med kollegor som jag i vanliga fall inte ser merän på stop eller på vår crew lounge. Efter det har jag haft mina 3 lediga dagar och det har också varit mycket energigivande dagar.

Torsdags när s-b var över gick jag på massage och mjukade upp kroppen efter alla start och landningar, tågresor och puttande av tunga vagnar upp och ner i gången på flyget. En del lyfta väskor blir det också när vi inte flyger charter utan leisure då man har en tendens att vilja ha med sig allt bagage i kabinen….som van resenär själv förstår jag inte varför då det ju är så skönt att check in bagaget och bli fri från detta så man kan njuta på flygplatsen och shoppa lite.

Fredagen var det äntligen dags att hämta min nya bil, tog farväl av min mini countryman som jag haft i 5 år och välkomnade min nya tuffa mini cooper som hade 0 mil på mätaren. Härligt och detta kändes också som en ”upprensning” från mitt gamla liv……kändes faktiskt som om jag blev lättare och gladare…….nu återstår bara att göra klart allt med mina saker ut från vårt gemensamma lager/förråd sen är jag helt fri. Tanken om att vi skulle sätta oss ner och prata ut har jag lagt på hyllan (min x man och jag) då han forsätter att vara otrevlig och dum. Som mina vänner säger: det är han som är förloraren i detta och inte du! TACK dom orden värmer ända in i hjärtat på mig!

Det var även bokat AW med en av mina fina väninnor och vi sågs på Bara Vara och hade några kul timmar där med bubbel och tjejsnack, därefter fortsatte aw till en annan väninna som bjöd på ostron och krabba och jag hade med mig en god flaska champagne, ännu mer bubbel och tjejsnack innan det var dags att gå hem. Vädret var så dåligt i fredags att tom min regnjacka och sydväst inte räckte till för en pw så jag fick istället njuta av en liten påvägen till aw och en påvägen hem från aw. Fredagskvällen bjöd på underbart väder som höll i sig en bit in på natten.

Lördagen vaknade jag av att regnet piskade på fönsterna och jag tänkte så skönt, ligga kvar och läsa böcker…..har hämtat 2 nya av serien om Marianne Jidhoff och hennes gäng i Denise Rudbergs serie om 9 böcker. Men icke! Jag tog mig ut på en lång pw och köpte det god glutenfria brödet på Brödkultur och pw sen hem igen och besökte fiskvagnen som kommer tors och lördag där jag köpte 2 olika härligt goda skaldjursröror att lägga på det goda brödet. Vi var bjudna på en ”shoppingmys” hos fina EMallaS där det fyndades superfina skjortklänningar och annat kul i en mysig miljö med härliga tjejer och även här lite kaffe och tjejsnack. Vilken energigivande helg! När vi var klara där så bar det hemåt in i värmen och myset med goda mackor, te och böcker!

Jag har ju pratat lite hit och dit om Tinder och nätdejting……jag är lite av en periodare där och av en händelse så började vi under spa dagarna förra veckan titta på Tinder och då dyker det upp en man där som jag har träffat förut för många år sen då jag bodde i Stockholm. Han var gäst på hotellet och vi pratade när han var på besök inget mer. Nu dyker han upp i mitt flöde och vi matchar, hahaha…..världen är liten! Han bor på min gata men bor även på Gran Canaria i en by nära där vi bor när vi har stop där……vad är oddsen! Nåväl, vi började chatta igår och det slutade med en date på tisdag på Gran Canaria, härligt! To be continued……

SundayFunday då skall jag strax dra på mig träningskläderna och bege mig ut på en lång pw. Det är uppehåll nu men det blåser, håll i hatten och ha en härlig söndag!

Min son och jag (regnkappan och sydvästen på)
Shopping hos EMallaS
Fredagens solnedgång från min brygga
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close