SpringFeelings och lite annat

Då börjar 4 lediga dagar närma sig slutet och jag summerar att det varit fina härliga dagar. Lördagen började segt med regn och rusk men vid lunchtid sprack det upp och det blev en härlig vårdag, blå himmel och sol! I Helsingborg där jag bor blåser det nästan alltid mer eller mindre men i lördags var det nästan vindstilla……Det blev en lång powerwalk med en av mina väninnor som jag tränar och vi bestämde oss för att avsluta detta pass med en sen lunch-tidig middag och därefter gå hem till var och en. Vi anlände på fina Strandhuset och beställde in varsin god pad-thai, vin och ramlösa……Tjejsnacket bubblade och rätt som det var är har timmarna flugit iväg och vi har det så mysigt i våra träningskläder, hahaha……In kommer det tre äldre damer som alla har piffat upp sig för en lördagsmiddag och dom hamnar vid bordet sidan om oss. Vi börjar prata med dom och det slutar med att vi sitter kvar till dom är klara att gå och då har vi fått så härliga skratt och en insyn i deras liv och leverne efter dom alla blivit änkor. Vilket underbart möte och vilken feelgood lördag det blev! Jag som skulle hem och mysa tidigt trillar hem 23.30 med ett stort leende och mår så bra, underbart!

Söndagen blev dock den lata Netflix dag med lite godis och pommes som är så härligt ibland, regnet öste ner och det blåste så kalla vindar. MYS!

Men innan denna härliga helg så har jag ju varit på jobbslinga i Helsinki-Las Palmas-Vaasa, så härligt! Helsinki gjorde jag tillsammans med en kollega från en annan crew, vi åkte taxi in till city och det var en kall men solig dag med sightseeing och god middag innan vi åkte hem till vårt hotell som ligger vid flygplatsen. Dagen efter bar det av till LAP och efterlängtat stop på 24h, solen sken och jag slängde av mig uniformen och gav mig ut på en löptur i kvällssolen. En liten shoppingtur där jag inhandlade det jag hade på min lista (man har alltid något på listan som skall inhandlas) sen gjorde jag något som jag inte gjort tidigare! Jag gick på date där……Detta är en svensk kille som dessutom bor på min gata i HBG och vi har gemensamma vänner och vad är då oddsen att han bor på Gran Canaria delar av året och spelar golf bla……vi har fått kontakt via Tinder såklart, hahaha….jag piffade till mig och han kom och hämtade mig, så trevlig och stilig kille! Vi hade en jättefin kväll på en mysig liten restaurang och vi pratade och skrattade…..sen körde han mig hem till hotellet och vi kramades och sa godnatt. Nu undrar ni säkert……nej, jag fick här en ny vän……inte en ny partner, jag blir så trött på mig själv och undrar varför jag inte kan ”falla” och bli kär igen……svaret finns och det är att jag inte har sörjt klart mitt förlorade äktenskap och min fd make, vi var bästisar och jag saknar honom massor……..så det är bara att fortsätta läkandet och fortsätta date och hoppas att en dag finna den jag skall bli gammal med…….

Tack och lov för att mina fina väninnor finns! Igår måndag kände jag mig ganska sorgsen och ensam men tog mig i kragen och ringde min väninna S som bjöd på kaffe och lite gott tjejsnack sen blev det manikyr och pedikyr och ett besök till IKEA och annan shopping inför besök av mina underbara barnbarn och deras mamma som kommer på tisdag nästa vecka. Det blev även en ny vagn till lillan och jag har handlat så fina saker på mina resor till dom alla. När jag packade in allt i bilen ringde min fina väninna B som även är min fd svägerska och vi bestämde att hon skulle komma hem till mig på en ”fika” och byta böcker (vi läser ju alla Denise Rudbergs spännande böcker om Marianne Jidhoff mfl. Vi pratade om att starta en bokklubb och det skall jag verkligen ta tag i. Jag och B pratade även om att åka till Bali, jag fyller 55 denna gången och har sökt semester i maj. Tänkte först åka till mina barnbarn då men har tänkt om och skall bara skämma bort mig! Bali med yoga, nyttig och god mat, ta hand om både det yttre och inre samt läsa böcker och försöka läka från allt som jag gått genom……B ville gärna följa med så jag håller tummen att hon kan. Nåväl, vi startade en gång ett nätverk som hette Donna, detta var när jag drev hotellet och vi hade träffar flera gånger om året på hotellet och vi var många….så underbart det var men tyvärr rann det ut i sanden med allt drama som uppstod i mitt liv……så nu får det bli en bokklubb som vi har ”hemma hos” ska bli så mysigt!

Mitt och B fika blev varsin god hemmagjord pizza och vegan vin till detta. En guldkantad måndag kan man säga…..

underbart god middag på en rising star restaurang i Helsinki
Poolday in Gran Canaria
Ett glatt gäng på Strandhuset
Guldkantsmåndag
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close