Soliga lördag

Då har vi fått lite härligt väder igen, gårdagen var solig men bitande kall då det låg en hård vind på från norr, burr! Idag är det ganska vindstilla vilket är ovanligt för denna del av landet. Igår väntade jag ju även på något besked om mitt arbete som flygande och fick veta att det kommer inte finnas något att göra efter i dag……då återstår ju att höra hur det blir med anställningarna och löner mm…..det som är sagt är ju att danska staten skall stötta företag så att dom inte behöver säga upp personal, håller tummen för att det skall finnas en ljusning och acceptable lösning för oss alla tills detta är över……

Under tiden väljer jag och fler med mig att försöka leva livet och i dessa bistra tider så igår valde vi att fika på ett annat favoritställe som heter BrödKultur2.0 där jag även köper det goda brödet som dom bakar (glutenfritt) vi kunde sitta ute då vinden låg på från ”rätt håll” för att sitta ute och njuta av en latte och daddelkaka. MUMS!

Idag har jag stand-by till 14.00 och tänkte gå en lång powerwalk helt själv. Jag har ju huset fullt och det är mysigt men jag behöver min egentid…..I kväll är jag bjuden på tjejmiddag och det ser jag verklige fram emot.

Om det är någon av er därute som känner för lite pepp och träningstips och coaching nu när inte gymmen är öppna så går det jättebra att maila mig på csjodin@icloud.com

Njut av dagen och ta hand om er

Jag och mitt barnbarn Noah bland all torkad tång och annat som blåste upp under förra veckans stomar
Fredagskvällsmys med Luna och Noah
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close