CoronaTider

Godmorgon på er i dessa CoronaTider…..själv är jag på stand-by och har intställesetid 24h vilket känns helt ok då ma får behålla jobbet.

Så vad gör jag då under dessa konstiga tider, jo, mina älskade barnbarn har varit här på besök tom förra veckan och nu är dom hos sin mormor med föräldrarna i Norrland där det är både snö och superkallt. Dom små spanska barnen älskar det! Jag tänkte åka och hälsa på över påsk men det är så trixigt att ta sig dit så jag kan inte ta mig hem på 24h vilket jag inte vill riskera så packet är packat med påskägg mm och postas idag.

Jag spenderar mina dagar med att först och främst ”stay positive” jag känner mig frisk och kry! Jag tränar varje dag först med en lång powerwalk med pt-kund alt någon väninna, vanligtvis 1.5-2h vi har ju haft sol varje dag vilket gör allt mycket enklare. Efter eller innan gör jag mina 20 armhävningar, 20 sit-ups och 20 knäböj. Några dagar/veckan gör jag yoga och en gång varannan vecka går jag på thaimassage och får en rejäl genomkörare av kroppen, så härligt!

Torsdagen 26 mars var dagen innan min 55års dag. Då jag enl mitt schema skulle jobba på fredagen hade jag valt att bjuda hem den dagen. Vi var ett härligt gäng väninnor och jag bjöd på middag och bubbel. Vi trotsade coronatiderna och hade en underbar kväll, en av mina närmsta vågade inte komma då hon är i riskgrupp. Men det fixades genom att hon och hennes man bjöd hem mig på fredagen för ytterligare firande på den dagen jag faktiskt fyllde år. Så tacksam att vi kunde ”leva lite som vanligt”

Jag har som sagt tidigare valt att fortsätta leva och vara positiv, det känns som om det är enda alternativet och tro på att detta blåser över inom kort. Jag tror också att det är viktigt att komma ut i friska luften och umgås med nära och kära så att man inte sitter hemma och grubblar över hur denna absurda situation vi befinner oss i…….

Nu är det ytterligare en vecka som gått och jag har pysslat en heldel i hemmet, tagit hand om migsjälv med besök hos Electa där jag fick en härlig ansiktsbehandling, fått massage och varit på manikyr och pedikyr. Har också gått en detox i 5 dagar som avslutades igår. I dag är det fredag och jag skall möta upp en väninna på stan för att se om det finns något ställe där vi kan ta ett glas bubbel, en AW…..om inte så går vi hem till mig. I morgon har en annan väninna dragit ihop ett lagom gäng som skall ses på en uteservering vid min strand där vi skall ha lite trevligt och äta och dricka lite gott tillsammans. Så detoxad, tränad, fint fräscht ansikte fina naglar och sol i sinnet håller hälsar jag helgen välkommen vilken lovar sol och varmare temperaturer, HÄRLIGT!

BirthdayGirl
ThankYou
Detox
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close