CoronaLife

Hej, det var ett tag sen sist jag skrev…..dessa tider är crazy och jag har faktiskt varit inne i en lite negativ spiral vad gäller att komma ur sängen på morgonen. Det har varit maraton tittande på serier och sen har klockan varit typ 12 och dom som jobbar hemma kan ta en lunch och ge sig ut på pw med mig. Annars har det varit en ganska ok månad som jag inte bloggat, har tränat varje dag och umgåtts med vänner och familj så ofta jag kunnat. Jag har även fått en ny granne som hyr vår lilla studio vi har här i huset. En jättetrevlig kille 40+som gillar att träna och ha kul, han och hans vänner har kommit in i mitt och mina vänners liv och vi har faktiskt haft 2 festliga tillfällen med mat, vin och vänner. Annars blir det långa pw och lite annan träning såsom intervaller i skogen och på måndag skall jag gå med honom till hans gym för att träna lite armar. Jag har inte kunnat träna ordentligt pga först en tennisarm och när det var läkt så trillade jag och skadade mitt finger så illa att det blev en spricka och det har och är fortfarande illa och gör så ont……och golfsäsongen som börjat och allt……

Mitt arbete finns kvar vilket jag är så glad för och vi har fått ”no work” på schemat till den 8/6 2020 och då hoppas jag att vi får börja jobba igen. Vi får inte under några omständigheter vara inne och göra något på intranätet utom att läsa våra mail och hålla oss uppdaterade vad som gäller vi skall alltså INTE jobba alls…..detta pga att vi får vår lön under denna period av danska staten. Jag saknar mina underbara kollegor och mitt roliga och givande arbete med alla resor och olika människor jag träffar.

Denna period har dock varit en viktig del i mitt liv…..jag skilde mig för 1.5år sedan och har sen dess inte spenderat så mycket tid hemma och inte så mycket tid själv som jag gjort nu…..jag har haft helt andra rutiner där det varit resor hela tiden och där jag sovit borta flera gånger i veckan för att sen uppskatta att komma hem och njuta av hemmet och mysa. Jag har oftast varit borta 3 helger och endast hemma var 4 e helg men nu har jag kunnat delta i alla festligheter som kommit upp samt haft mina vänner och familj hemma när som helst då jag inte behöver tänka på att jag skall upp i ottan eller iväg längre perioder…..ovant men nyttigt också för jag har verkligen fått börja gilla mitt singelliv…..det har ”so far” varit en berg och dalbana men jag börjar gilla mitt liv riktigt bra. Jag har fina vänner och familj, bor fint har havet utanför fönstret och skogen åt andra hållet. Friskt och kry och solen har varit framme nästan varje dag så jag har fått vara utomhus vilket jag älskar! På lördag skall jag åka till Stockholm och hämta upp mina älskade barnbarn för att ha dom hos mig några veckor, som jag längtar! Har köpt lite presenter till dom som väntar här och den nya ”surf lekan” har öppnat här vid stranden och förhoppningsvis kommer den riktiga vår/sommarvärmen nu när vi har firat Valborgsmässoafton och kommit in i MAJ!

Nu skall jag äta en god frukost och sen ut i den fina dagen, först blir det träning sen blir det lite fika med en vän och kanske ett glas bubbel i kväll. Njut av dagen och STAY SAFE

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close