GrannyLife

Så har jag då äntligen fått hämta hem mina älskade barnbarn! Efter en vecka med massa fix såsom massor av träning, manikyr/pedikyr, massage och partaj blev det så lördag. Bilfärden upp gick bra och jag körde på 5h med en liten paus för fika och tanka, kunde ju inte vänta tills jag fick pussa dessa godingar igen. Vi hade en mysig lördag med besök på Thairestaurang och en promenad i mina gamla kvarter i Vasastan därefter lördagsgodis och filmmys på hotellrummet. Söndagen spenderades på Skansen och Stockholm bjöd på fint soligt väder så vi alla njöt i fulla drag av denna underbara stad. När det sen var dags att påbörja färden mot Helsingborg slocknade dom två godingarna sött i baksätet och farmor kunde köra mot södern i lugn och ro. Jag brukar alltid pausa i Ödeshög och som en klocka så vaknade dom när jag körde in på macken och efter att bilen var fulltankad blev den en Donken, det var år och dar sen jag åt något där…….men det fanns veganburgare på glutenfritt bröd och till det morötter så jag var nöjd. Mätta och belåtna for vi vidare mot HBG.

Nu har vi kommit in i bra rutiner jag och mina älsklingar så vi har det helt underbart kul. Vi älskar alla att vara utomhus och trotts att vädret inte varit det bästa har vi varit ute så mycket. Jag som vill träna varje dag har fått dämpa ner mitt tempo och kör PW med barnvagnen fullastad och det blir en sk intervallträning då den store killen antingen har sin kick-bike eller går så får jag speeda upp mitt och vänta på honom mellan varven. När vi sen kommer fram till vårt mål där vi ska leka så deltar jag och ser till att hålla igång med klätterställningen, putta på gungan mm som ju ger en bra hålligång….givetvis gör jag mina 20xknäböj, 20 situps och 20 armhävingar samt 20 knäböj/armstäck med 8kg kettlebell. Min son alltså pappan till godingarna kommer på fredag och då är det dags för en rejäl joggingrunda för mig och härliga intervaller samt ev en tur till gymmet.

Jag är lyckligt lottad, har det mesta på plats och har ett rikt liv……idag har jag tagit tag i en ”surdeg” som legat och knagt…jag känner mig lättare och förhoppningsvis löser även detta sig och jag kan äntligen bli FRI!

Goodnight and sweet dreams

Trött farmor och pigga barn
Skansen
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close