Vecka2 med mina älskade barnbarn

Då har det gått en vecka och hitintills har allt gått bra, vi har ju våra duster givetvis och Noah snart 5 är i värsta trotsåldern…….men det är bara att vara bestämd och hålla sig för skratt när han deklarerar att jag inte bestämmer över honom osv….hahaha…..minns detta då min son var liten och han ser dessutom likadan ut som sin far när han är arg och försöker regera. Det är också ”syskonkärlek” på hög nivå, här varvas kärlek med kiv och bråk men i slutet på dagen så kramas dom och somnar gott vid varandras sida (farmor i mitten dock) dagarna är kantrade av lek och stoj från morgon till kväll och det är så det skall vara sen finns det ju tjatiga stunder också fast man är på semester hos farmor. Vi har det härligt tillsammans det enda som saknas är fint väder……det har varit storm, sol, regn och mer storm sen vi kom till Helsingborg….Idag var första dagen som det inte var kallt och stormigt men då var det grått och regnigt istället, men som ni vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Träning med 2 små barn funkar ju sådär men jag gör det bästa jag kan och håller mina 20 armhävningar, 20 benböj, 20 sit-ups samt tar långa promenader med barnen och en fullastad vagn hjälper ju till i uppförsbackarna, hahaha! I går söndag började jag en detox där jag

Börjar dagen med spirulina/vetegräs shake (gör jag alltid på morgonen) sen tar jag ett stort glas färskpressad citron. Frukost som består av fil och min hemmagjorda granola med en skivad banan i och honung ringlat över och en stor kopp kaffe. Under dagen dricker jag en liter vatten med vinäger samt massor av vanligt och bubbelvatten. Jag äter lagad lunch alt en god matig sallad och på kvällen blir det lagad mat. Inget ”fikabröd” och annat sött utan bara bra mat och mycket vätska. Känns väldigt skönt såhär dag 2!

Då jag inte har tv i annat rum än mitt härliga sovrum (där nu mina små godingar ligger och snusar i mina stora säng) så blir det inget tv tittande för mig så har jag äntligen kommit igång med alla böcker jag fått från min fd svägerska. Så mysigt att ligga här med tända ljus och en bra bok när barnen är nöjda efter en härlig dags lek, badade, mätta och snusandes och regnet smattrar på fönsterbläcken!

mina små älsklingar
grandma

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close