Back to being single

Godmorgon på er! Då har jag varit och lämnat mina älskade barnbarn till föräldrarna igen…..så tomt det är! Det har varit aktiva veckor med mycket bus, utomhusaktiviteter, tvätt, matlagning, sagoläsning och massor av kärlek. Så nu ligger jag här i min renbäddade säng med en kopp kaffe och har fått sova utan att det kommer små gossiga fötter sparkandes från varsitt håll, hahaha….jag har en 220cm säng och en 3 åring och en 5 åring har sovit på 200cm och jag på dom 20 hahaha….men så härligt det är!

Körde till Göteborg denna gång och träffade föräldrarna som ju längtat massor efter sina små. Passade även på att hälsa på hos ”gamlafarfar och gamlafarmor” på Avenyn och så glada dom blev! Det är över 30 år sen vi sågs första gången då dom kom och hälsade på oss i Los Angeles mig och min sons pappa. Helt otroligt och som jag älskar mina fd svärföräldrar. Vi hann även med en middag på en roligt inredd Thairestaurang hela familjen……

Onsdag och torsdag har ägnats åt att fixa och dona, blev manikyr, pedikyr, tvätt av bil, handla och pyssla om min mamma, ansiktsbehandling hos min älskade väninna med tillhörande middag och vin, så rolig kväll! Igår var det först en arbetsintervju (säkrar upp en plan B om mitt flygande inte kommer igång) sen massage tillsammans med en väninna och efter det blev det bubbel i hennes trädgård då dagen var helt underbar, som en sommardag! Vi bestämde oss sen för att slå till på pizza sen avrundades dagen med en god kopp te hemma hos min granne. Då får jag ett samtal från min fd make…….omg! Det finns inte ord för fräckheten……

Fredag morgon och kl 9 är jag med en väninna på bryggan vid Henke statyn för ett morgondopp! Så härligt, sol, klart vatten och nästan vindstilla. Vattnet mäter ca 10 grader men så uppfriskande, sen blir det en mysig stund på bänken under tiden som vi värmer upp oss i solen. Morgonen blir ännu härligare då vi är hembjudna på fika hos min fd svägerska och en av mina bästa vänner. Här har det bullats upp med nybakt bröd och annat gott, och det finns väl inget godare än att äta mackor och dricka kaffe efter ett dopp. Här börjar min weekend och jag önskar er en härlig dag!

morgonbad
sunnyday
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close