Sommaren är här

Då är det juni och vi befinner oss i en mycket konstig tid men hos oss i Sverige märks det inte så mycket förutom att vi inte jobbar som vi brukar och vi får inte resa…..trist! Jag tänker alltid framåt och har ju som ni vet inte jobbat sen den 15 mars pga Corona. Har sett mig om efter en ”planB” och har nog hittat ett nytt jobb. Har varit på massor av intervjuer och har blivit godkänd och ny väntar jag med spänning på fortsättningen. Detta arbete innebär också att jag kan ägna mig helhjärtat åt min PT/coaching rörelse vilket skall bli så härligt! Fortsättning följer…..

Måndagen började med en intervall/löprunda på ca 1 timme, så härligt och jag avslutade detta med ett härligt morgondopp och en god frukost på balkongen efteråt. Jag körde även 20 armhävningar, 20 sit-ups och 20 benböj. Resten av dagen spenderade jag på stranden med en god bok. Jag har tänkt skippa kolhydrater i möjligaste mån och middagen blev en sallad på spenat, romansallad och avokado, toppades med stekt champinjon, vitlök och lax kryddad med chili, peppar, salt med örter och lite glutenfri soya. Så gott och nyttigt.

Tisdag idag och jag var ute på mitt träningspass med löpning/intervaller samt 20 armövningar med 8kg vikter, 20 sit-ups, 20 benböj och 20 armhävningar, avslutade det hela med ett uppfriskande morgondopp. Till lunch kom två av mina kollegor från flyget på besök, vi gick till Pålsjöpaviljongen och åt en god sallad till lunch, efter det blev det strandhäng med kaffe, svenska jordgubbar och snacks. Massa härligt tjejsnack och många härliga skratt. Har saknat mina fina kollegor så mycket och nu skall vi se till att träffas mer regelbundet.

Nu ligger jag i sängen och ser en ”feelgood” serie på Netflix som heter Sweet Magnolias, en god kopp örtte och ett stort glas vatten vid min sida och tunga ögonlock. Längtar tills i morgon och min härliga träningsrunda med tillhörande morgondopp. Sov gott alla

jag och kollegorna
morgondopp
miss flying

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close