LongTime…….

Det var verkligen längesedan jag skrev något på bloggen…….detta beror på att jag varit så busy med massor av skoj! Jag har kommit igång med mina intervaller och tränat riktigt bra både pw och intervall samt joggat en hel del. Min hemma träning är också regelbunden och jag tränar med pt kunder lite nu och då. Se jag skrev sist så har jag varit på date med en mycket trevlig och snygg man! Vi känner varann sen tidigare och har umgåtts när vi båda var gifta i samma sällskap. Vi har haft två dater och nu ser jag fram emot nästa……känns så underbart!

Vi har haft underbart väder nu en längre tid och jag är utomhus så mycket jag bara kan, har även haft fina tjejmiddagar och myskvällar med väninnorna helt appropå! Sååååå härligt! Arbetet står still ännu och i denna vecka får vi besked om vi får behålla anställningen eller blir uppsagda……men jag har en plan B så jag är inte så orolig….klart att jag kommer sakna mina underbara kollegor och det roliga arbetet men jag är van vid förändringar så jag känner faktiskt ingen panik! Har även sparat massor av arbetsannonser så jag skall ta en kik där och se om det är något jag vill söka.

Corona fortsätter spöka i våra liv men som tidigare så försöker vi i min omgivning leva så ”normalt” vi bara kan.

Jag bor ju underbart fint vid Öresundsstrand så jag har börjat morgonbada vilket är en sådan fröjd efter ett långt och svettigt morgonpass. Fridfullt och härlig start på dagen som sen brukar bli en lat daga på stranden med någon av dom härliga böcker som jag får från min älskade väninna och fd svägerska, vi har samma smak på böcker så nu plöjer vi Sofie Sarenbrants serie om Emma Sköld och sen har ju Camilla Läckberg kommit ut med uppföljaren till En gyllene bur, Vingar av silver, sååååå bra! Tips för lata dagar i solen!

Midsommarhelgen var härlig här i Helsingborg, jag var på fest med alla mina fina vänner och vi hade strålande fint väder, poolparty som började kl 13…..alla tyckte det var en så fin ide med ”dagsparty” hahaha……det slutade ändå vid midnatt! Jag hade plockat 7 sorters blommor så jag drömde sött i den ljusa sommarnatten!

I lördags kom min son och hans lilla familj hem och vi hade mysig helg här, dock var det grått och trist väder men det är ju också mysigt. Mina älskade barnbarn Noah och Luna har varit här hos mig sen dess och dom sover just nu helt utmattade efter en härlig dag hos min fina väninna som bjöd på poolparty med god lunch och kallt rose vin. Dom har badat och stojat hela dagen och gud så kul vi haft! I morgon bär det av med natt tåget från Göteborg till Kramfors där vi blir hämtade av barnens mamma så får vi en helg tillsammans i Norrland, mysigt! Jag har köpt myggspray, hahahaha!

Sitter nu och blickar ut över min fina strand Fria Bad som badar i rosa kvällsljus och njuter av en god kopp te, i kväll är det helt vindstilla…….

Dagens härliga poolparty, jag, Noah och Luna

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close