Så kom då dagen……..

vi alla inte ville skulle komma……Vi har alltså blivit uppsagda all cabin personal! Det är med vemod jag skriver detta men dock inte i panik……

Igår var vi alla inbjudna till ett möte på vårt HQ i Köpenhamn, blev hämtad av min kollega och väninna för att åka över bron för första gången sen mars……vi hämtade upp några andra kollegor och sen bar det iväg. Så härligt det var att ses igen och trotts att det ju var under tråkiga omständigheter då blev det en fin dag på andra sidan sundet…….Hade med mig väskorna med uniformen mm men det ville dom att vi skulle behålla så dom åkte med hem igen, känns ändå lite hoppfullt. Kollegorna och jag passade på att förlänga dagen med en sen lunch och lite shopping på ”Netto i rondellen” det är här alla som jobbar på Kastrup (och andra) handlar vin påväg hem. När vi skildes åt lovade vi att ses inom kort igen, kommer att sakna mitt flygande och farande jättemycket och givetvis alla mina älskade kollegor…….crazy times…….

Så hade jag ju en helg i Norrland vilket var supernice och vilket väder vi fick även där. Nu har jag lämnat mina små älsklingar till sin mamma och jag saknar dom så mycket.

Veckan började med powerwalk och härligt soligt väder. Min son följde med hem till HBG och vi åt en god lunch och pratade om livet och framtiden……sen unnade jag mig manikyr och pedikyr och då jag sitter där så sms min väninna Magda mig (vi har känt varann sen vi båda flyttade till USA på 80 talet) hon var på besök i Höganäs med en väninna och ville komma och se solnedgången på ”min” strand. Sagt och gjort, vi tre satte oss i varsin solstol, rosevin och chips och njöt av den fina kvällen. Så mysigt och vilken ”guldkant” på en vardag……

Igår var jag på middag hos min fina älskade väninna Helena, god mat, gott vin och nya fräscha bryn! Hon har också blivit av med arbetet pga corona……vi är många drabbade och jag hoppas att det vänder snart och blir ”normalt” igen. Jag tror att dessa små spontana hemma hos är så värdefulla för oss nu när vi lever i en konstig normalitet…..jag vet att jag iallafall mår så mycket bättre när jag har dessa härliga stunder att se fram emot. Just nu ligger jag och myser nyduschad med en bok (den senaste om Emma Sköld av Sofie Sarenbrant) vinden har mojnat och solen tittar fram. Det blir en lat kväll i hemmets lugna vrå och i morgon väntar en spännande dag i mitt ”nya liv”

Sleep tight

Norrland
Magda och jag
Myskväll

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close