När vänner sviker……..

Jag är så ledsen idag, en av mina älskade väninnor svek vår vänskap igår. Jag har ju sen tidigare berättat om min tråkiga skilsmässa och att det inte riktigt är klart och hur stökigt det blir i mitt liv! Jag höll mig borta från våra gemensamma vänner under själva processen och sen även första året och mådde inte så bra av det då jag ju saknade mina fina vänner……dessutom så har jag ju umgåtts väldigt nära och mycket med min fd makes syster och hennes man men valde även här att ta ett avstånd så att allt skulle lägga sig och vi kunde mötas alla när den värsta stormen var över, tyvärr blev det ju inte så….min fd make tog liksom över och puttade ut mig så jag fick gå undan, han gick på date med en av tjejerna i gänget och det kändes sådär så jag drog mig ännu längre bort och ”slickade mina sår” men så tänkte jag att nä, nu får det vara nog med denna trista tid och jag gav mig in i det sociala igen med både nya och gamla vänner. Min fd hade då träffat en ny som verkade vara allvar med och det var han inte sen att trycka i nosen på mig så ofta han kunde, jag var ju fortfarande ledsen och hoppades på en återförening i början…….

Tiden läker alla sår och man tar avstånd från det som sårar en, jag så sant, eller?!

Nåväl, jag gav mig in i gemenskapen igen och har haft ett helt underbart liv sen dess. Jag är över min fd och har hittat ett liv utan honom och det som vi hade. Jag skulle dessutom kunna vistas under samma tak som honom om det vore nödvändigt…..Men där skiljer vi oss han och jag, han har en stor tagg i sidan till mig och den blir tydligen bara större och större för varje dag som går, han har ändå träffat en ny igen och bor med denna dam sen en tid tillbaka i vårt gamla hem……man skulle kunna tro att han skulle kunna avsluta allt som ligger och släpar i vår separation och låta mig få ro. MEN NO WAY! Istället spökar han och ställer till det och detta resulterade då i att min älskade fd svägerska och väninna har fått välja han eller mig……så sorgligt och tråkigt! Jag är så ledsen och sårad, blod är tjockare än vatten……….det väldigt traumatiskt att mista en kär vän.

Mitt i allt så är det ju faktiskt så att jag har så många andra fantastiska människor i mitt liv och i kväll skall jag på en tjejmiddag med 3 av dom underbara, roliga och snygga väninnorna! Tack och lov att dom finns!

Som om inte det skulle räcka med att jag har hjärtesorg så regnar det och blåser i dag som bara den…..kändes som höststormar när jag slog upp dom blå vid 06.00 i morse. Men skam den som ger dig, ut på en lååååång och blöt powerwalk, ärende på stan och en god lunch på Holy Green. Sitter nu här nyduschad och njuter av en lördag som ändå kommer kännas bra……

Ha en fin lördag alla kära

Så sant
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close