Friendship

Då har det gått en vecka sen jag blev ”dumpad” av min fina väninna till förmån för min ex……..jag förstår inte hur man som 60+ kan agera så som han gör med att fortsätta förstöra för mig…..vi skilde oss för 1,5 år sen och jag har gått vidare sen länge och vill bara ha ett avslut som han förvägrar mig! Detta genom att inte vilja träffas och lösa det lilla sista som vi har kvar av vårt liv tillsammans, så skönt det hade varit att bara få sätta PUNKT.

Idag har jag besökt den andra väninnan som var med i fredags då allt hände, det känns så skönt, jag älskar ju mina väninnor. Har nu på kvällen skrivit ett meddelande till min fd svägerska om att jag vill ses och prata om det som hänt och se om vi kan mötas i en vänskap…….

I morgon har jag date, så spännande att ses igen! Han kommer hit och jag skall kocka…..sitter här och funderar på vad jag skall bjuda på, det lutar åt fisk med färskpotatis och sallad, fräsch och gott! Behöver lite LOVE från en man i mitt liv…….har ett fint och bra liv men det saknas den lilla romantiska biten som får livet att bli så mycket roligare och mysigare att leva! Detta blir date nr 3, inte illa.

Veckan som gått har varit full av storm och regn men skam den som ger sig vad gäller träning! Jag har haft så bra pw och även intervaller då ju solen trotts allt är framme lite nu och då. Hemma träningen är också kontinuerlig och jag känner mig i good shape och hälsosam. Har haft trevligt sällskap på träningen av min fina väninna Mia och vi har även hunnit med en middag och en lunch. Ann en annan älskad väninna och jag träffades igår och åt lunch samt pratade business för framtiden. Så spännande och jag tror verkligen vi kan få till det riktigt bra, återkommer med detta spännande projekt. Det innefattar även en veckas resa till Italien om ett par veckor……..

Sitter här i mitt härliga hem och blickar ut över ett lugnt Öresund där solen håller på att gå ner, varmt och skönt i kväll, sommaren är förhoppningsvis tillbaka!

coronalife

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close